Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів про реакцію Росії на закриття каналів Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів про реакцію Росії на закриття каналів Медведчука

Найгірше, що могла, Росія вже зробила

7 лютого 2021, 09:30 comments1583
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про те, якою може бути реакція Росії на блокування санкціями каналів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з нардепом і кумом президента РФ Віктором Медведчуком. Про це глава українського МЗС розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Кулеба розповів про реакцію Росії на закриття каналів Медведчука

Медведчук. Фото: 24 канал

За його словами, відповідь на закриття каналів Медведчука безсумнівно не змусить себе чекати і в Кремлі про це не забудуть. Він зазначив, що в даний момент у росіян є більш актуальні проблеми.

Також чиновник заявив, що найгірше з усього, що можна було зробити, Росія вже зробила, окупувавши Крим і окремі райони Донецької і Луганської областей.

Кулеба сказав, що ми повинні бути готові до щоденного протистояння з Росією і розуміти те, що коли ми будемо діяти жорстко, то будуть відповіді з боку Кремля. Однак він зазначив, що не знає точно, в яку точку РФ буде бити у відповідь.

2 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником цього медіахолдингу вважають нардепа Віктора Медведчука. Санкції введені на 5 років.

Президент Зеленський заявив, що ці канали фінансувалися з Росії, займалися антиукраїнською пропагандою і підривали національну безпеку нашої країни.

Секретар РНБО Данилов і глава МВС Арсен Аваков заявили, що Тарас Козак мав відношення до постачань палива для бойовиків "ЛДНР".

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому РНБО не ввів санкції проти телеканалу "Наш".

Читайте також про поради Світлани Тіхановської дружині Навального.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини