Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів, на який удар чекає Росію "під 24 лютого"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, на який удар чекає Росію "під 24 лютого"

Глава МЗС України Кулеба анонсував нові санкції проти Росії під 24 лютого

13 лютого 2023, 08:00 comments2418
Поділіться публікацією:

Країна-агресор має запам'ятати річницю початку повномасштабної війни в Україні. Саме тому Україна у тісній співпраці із західними партнерами готує новий масштабний пакет санкцій, а також інші заходи, які стануть дуже болючими для путінського режиму. Як передає "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Кулеба розповів, на який удар чекає Росію "під 24 лютого"

Дмитро Кулеба. Фото: GETTY IMAGES

"Під 24 лютого будуть нові санкції. Вони будуть оголошені в різних країнах, у різних інститутах. Це теж буде частина цього сигналу єдності заради перемоги. Щодо ООН та Росії в Раді безпеки – ми розпочали шлях своєю заявою Міністерства закордонних справ, яку оприлюднили у наприкінці минулого року. Цей шлях не буде швидким... Тому що йдеться про перезавантаження, по суті, глобальної інституції. Але ми маємо чіткий план", — заявив Дмитро Кулеба.

він зазначив, всі розумітимуть, що перед ними сидять шахраї, які узурпували шахрайським способом це місце. Ось цього результату буде досягнуто досить швидко. А ось сам виняток – безумовно, це триватиме час. І для цього треба, щоб збіглася низка факторів.

"Для Росії вже досягнення тієї першої мети, делегітимізації, яку я озвучив – це буде страшний міжнародний удар. В ООН, у Києві, в багатьох інших столицях світу відбудуться різні події, які надішлють дуже чіткий сигнал президенту Путіну: якщо ти, Путін, граєш у гру на виснаження і думаєш, що час грає на твоїй стороні, то ти глибоко помиляєшся ”, – заявив дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 8 років Мінську-2: головні висновки – якою може бути нова угода

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому така увага до майбутнього візиту Байдена до Польщі – що стане ключовим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини