Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів на що Україна ніколи не погодиться в обмін на перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів на що Україна ніколи не погодиться в обмін на перемир'я

Глава МЗС зазначив, що боротьба України проти російської агресії, - це питання виживання країни

28 лютого 2022, 17:47 comments4004
Поділіться публікацією:

Очільник  вітчизняного Міністерства закордонних справ  Дмитро Кулеба сказав, що наша країна не погоджується на  те, щоб змінити  владу, як цього домагається  глава Кремля Володимир Путін в обмін на припинення вторгнення. Про це посадовець заявив, проводячи   онлайн-брифінг для російськомовних  медіа  про  агресію російської  армії  на українську територію.

Кулеба розповів на що Україна ніколи не погодиться в обмін на перемир'я

Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

Міністр відповів представникам російського телеканалу "Дождь"  щодо їх питання, чи буде готовність в президента України Володимира Зеленського  погодитись на зміну влади в державі, коли очільник Росії  Володимир Путін пообіцяє в обмін на  це рішення перемир'я.

 За словами керівника МЗС України, сьогодні  український президент  має максимальну підтримку вітчизняної та міжнародної спільноти. Ніколи в українській історії, навіть за 30 років існування країни, будь-який очільник української влади не мав такої довіри й підтримки.  Те, про що запитали представники телеканалу, не про особисту долю Зеленського. Бо він розділяє її зі своєю нацією, перебуває в Києві й здійснює оборону з центру столиці. Те, про що запитали, це про капітуляцію нашої країни та про припинення її існування.

 Кулеба продовжив, що всі українці зрозуміли, що сказав Путін в своєму великому  зверненні про нашу країну перед початком цієї війни. Представники всього світу, всі мешканці України  чули, що російський президент хоче забрати в нас право на існування. Ще представники нацистської Німеччини  не визнавали євреїв нацією, що має право на життя, так само і глава Кремля  не хоче визнавати право мешканців України на існування, зберігши при цьому свою ідентичність, свою культуру, і  не втративши, свою країну.

"Тому ми не здамося. Ми розуміємо, що для нас це питання виживання. І справа не в прізвищах Зеленського, Кулеби, Рєзнікова, Залужного, справа не в прізвищах. Річ у тому, що це наша війна за виживання", — резюмував  міністр МЗС України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США запровадили нові санкції проти Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини