Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів, коли Росія перестане блефувати і реально буде готова до переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, коли Росія перестане блефувати і реально буде готова до переговорів

Дмитро Кулеба підкреслив, в найближчій перспективі ні про які переговори з Росією і мови не може бути.

13 вересня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Російське керівництво буде готове до нормальних переговорів з Україною лише тоді, коли змириться з тим фактом, що її можливості продовжувати війну закінчилися, і вона не здатна навіть утримати те, що захопила раніше. Тоді Кремль намагатиметься будь-яким шляхом стабілізувати ситуацію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "РБК-Україна" висловив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Кулеба розповів, коли Росія перестане блефувати і реально буде готова до переговорів

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Міністр зазначив, що першим після того, як Москва заявить про готовність розпочати переговори, має відреагувати Захід, який має проаналізувати, чому Росія готова піти на такий крок.                                                                           

Дмитро Кулеба припустив, що від Росії сигнал про переговори може надійти в той момент, коли ЗСУ активно просуватимуться, звільняючи українські території, тоді виникає закономірне питання: чому Київ має бути зацікавлений у таких переговорах, коли ми повертаємо військовим шляхом свої території.

Дипломат підкреслив, що кінцева мета України – звільнення всіх територій, які сьогодні окуповані Росією. Самі ж переговори Києву не потрібні. Україна також не зацікавлена у чергових Мінських домовленостях чи запуску чергового Нормандського формату.

За словами глави МЗС, все це Україна вже проходила і не хоче повторення.

Читайте на порталі "Коментарі" — Захід готовий віддати Україні золотовалютні резерви Росії: у Мін'юсті озвучив подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ворог залишив оперативно важливий пункт у Херсонській області, – ISW.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини