Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів, чи чекати Україні від НАТО постачання зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, чи чекати Україні від НАТО постачання зброї

Дмитро Кулеба заявив, що сто союзники продовжать підтримувати Україну, НАТО не буде проти цього

7 квітня 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Північноатлантичний альянс як військово-політичний блок на сьогоднішній день не має планів постачати озброєння Україні для захисту від російського агресора. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію озвучив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба після участі у міністерському засіданні НАТО у Брюсселі.

Кулеба розповів, чи чекати Україні від НАТО постачання зброї

Дмитро Кулеба. Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби

Дмитро Кулеба зазначив, що має обережний оптимізм щодо того, що низка країн НАТО погодилися постачати Україні певне озброєння, але водночас є глибоке засмучення щодо того, що сам блок не буде в найближчому майбутньому постачати Україні озброєння у війні проти Росії.

Український дипломат додав, що ця ситуація може змінитися, але на цьому етапі вона така, якою є. Міністр пояснив, що НАТО як інститут не висловлюється проти того, що окремі країни Альянсу надавали і продовжать надавати військову допомогу Україні.    

За словами дипломата, сьогодні НАТО – це платформа для обговорення різноманітних речей. Так Альянс працює зараз, і на це якимось чином вплинути дуже складно.        

Нагадаємо, сьогодні з ранку Дмитро Кулеба закликав країни НАТО забезпечити Україну збройною підтримкою. Міністр наголосив на тому, що Україна дуже потребує танків і швидкісних реактивних літаків.

Читайте також на порталі "Коментарі" – генсек НАТО Столтенберг підтвердив інформацію про те, що на засіданні обговорюватиметься подальша підтримка України у війні проти Росії. Тоді також говорилося, що обговорюватиметься запрос Києва про надання важкого озброєння у війні проти російського агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини