Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба: Путін вже нашими руками отримує собі переваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба: Путін вже нашими руками отримує собі переваги

Голова МЗС вважає, що паніка навколо можливого вторгнення Росії лише допомагає агресору досягати своєї мети

24 січня 2022, 11:50 comments1909
Поділіться публікацією:
Кремль отримує велику перевагу у протистоянні з Україною на тлі панічних заяв про швидке вторгнення російських військ до нашої країни. У результаті гривня обвалюється, економічна ситуація у країні погіршується, темпи інвестування в Україну суттєво знижуються. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Міністр зазначив, що важливо звернути увагу на ситуацію, яка розігрується в Україні. Є Росія, яка проводить військові навчання неподалік українського кордону, підвозить туди боєприпаси, солдатів, але не робить спроб напасти. І в цей час навколо України просто нагнітається ситуація, звідусіль надходять повідомлення про те, що ось-ось атака відбудеться. І на тлі всього цього програє Україна, бо погіршується її економічна ситуація. В обмінниках щодня фіксується падіння курсу гривні, інвестори, які ще раніше дивилися на Україну як на перспективну країну для своїх інвестицій, тепер не поспішають вкладати свої гроші у бізнес на нашій території, а ті інвестори, які вже працюють в Україні, й зовсім згортають свої проєкти. Потроху починається паніка і всередині України, люди починають панікувати.

За словами Дмитра Кулеби, таким чином Путін руками самих українців, а також їхніх союзників отримує собі переваги у протистоянні з нашою країною, ще навіть не розпочавши нову військову операцію, про яку говорять на Заході.

Читайте також на порталі "Коментарі" – дипломати США на валізах: експерти пояснили, чому Захід продовжує загострювати ситуацію, пророкуючи російське вторгнення.

Кулеба: Путін вже нашими руками отримує собі переваги

Дмитро Кулеба. Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Просто Я

24 січня 2022, 15:27

Паника нагнетается не "руками украинцев", а так называемыми "західними партнерами" и прочими госдеповскими шестерками, они наверное спят и видят чтоб Путин напал...

Виктор Тор

24 січня 2022, 12:18

Действительно,зачем паниковать? Дети Порошенко и других "элитных" за границу не вывезены(ну учатся они себе там,но не вчера же вывезли) виллы за границей не куплены,счета в Украине. Это о чем говорит. О том, что "элита" не сбежит в "экзиль",а будет воевать рядом с простыми гражданами страны ,и даже умрет если придется,чем и внушает в украинцев спокойствие и веру,а еще решимость .


Новини