Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба про візит Байдена до Києва: чіткий сигнал на болота
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба про візит Байдена до Києва: чіткий сигнал на болота

Дмитро Кулеба вважає, що візит Байдена до Києва перед роковинами вторгнення Росії в Україну – це перемога України.

20 лютого 2023, 14:30 comments2627
Поділіться публікацією:

Президенти США та України обидва задоволені візитом і його можна назвати перемогою та чітким сигналом для путінського режиму. Як передає "Коментарі", такий коментар міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба опублікував невдовзі після зустрічі президентів Володимира Зеленського та Джо Байдена.

Кулеба про візит Байдена до Києва: чіткий сигнал на болота

Джо Байден та Дмитро Кулеба. Фото: сайт президента України

Міністр назвав візит історичним та зазначив, що це перемога України.

"Скажу так: обидва президенти задоволені розмовою. Атмосфера — максимально довірча та душевна. Цей візит є перемогою українського народу та президента Зеленського. Він здійснений всупереч усьому заради перемоги України та всього вільного світу. Чіткий сигнал на болота — вас ніхто не боїться!" — наголосив Дмитро Кулеба.

Він також розповів, що в наступні дні знову вирушає до закордонних поїздок — до Брюсселя, Гааги та Нью-Йорка.

21 лютого у Брюсселі відбудеться перша тристороння зустріч Україна-ЄС-НАТО для координації зусиль зі зброї, тренувань, збільшення обсягів роботи оборонної промисловості.

У Гаазі, за його словами, також плануються переговори щодо зброї, відповідальності, членства України в ЄС та участь у заходах до річниці початку великої війни.

Поїздка до Нью-Йорка пов'язана з Генасамблеєю та Радою безпеки ООН. "Це буде про коаліцію на підтримку України, Формулу миру Зеленського, а також інші важливі рішення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський запевняє, що наша країна активно готується до короткої війни та своєї перемоги, а спроби росіян захопити Україну не увінчаються успіхом. На думку Зеленського, що більше Росія втратить на Донбасі, то швидше зможемо завершити цю війну перемогою України. Тим часом росіяни продовжують активнічати на сході, сподіваючись досягти хоч якогось успіху до річниці вторгнення – 24 лютого. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" заяви Зеленського та очікування від ситуації на фронтах у найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – місія – пережити ще раз 24 лютого: що потрібно знати українцям – як не піддаватися паніці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини