Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба пояснив діалог Кравчука з ватажком бойовиків Пушиліним: "Може робити більше, ніж інші"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба пояснив діалог Кравчука з ватажком бойовиків Пушиліним: "Може робити більше, ніж інші"

Його статус дозволяє робити те, що не можуть інші

17 лютого 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив прямий діалог глави української делегації в мінській ТКГ Леоніда Кравчука з ватажком бойовиків "ДНР" Денисом Пушиліним, який відбувся на одному з російських телеканалів. Про це глава МЗС повідомив на прес-конференції.

Кулеба пояснив діалог Кравчука з ватажком бойовиків Пушиліним: "Може робити більше, ніж інші"

Фото: скрiншот

За словами Кулеби, статус Кравчука дозволяє йому робити те, що не можуть робити інші посадові особи. Він згадав його роль в історії України і придбанні незалежності нашої країни.

Міністр зазначив, що Леонід Кравчук гідно представляє українські інтереси на міжнародних майданчиках, а сумнівів в його патріотизмі і принципової позиції виникати не може.

Він сказав, що Кравчук відстоює українську позицію в Тристоронньої контактної групи і Раді Безпеки ООН.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на посаді він запропонував план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, який передбачав проведення виборів в ОРДЛОУ в березні 2021 року і виведення всіх незаконних збройних формувань.

До Кравчука головою української делегації двічі був другий президент України Леонід Кучма.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Луганської та Донецької областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в НАТО зробили заяву про протистояння з Росією.

Читайте також про компроміси з Росією з питання Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини