Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба назвав ще одну країну, яка приєдналась до спецтрибуналу проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав ще одну країну, яка приєдналась до спецтрибуналу проти Росії

Північна Македонія приєдналась до створення спеціального трибуналу для розслідування воєнних злочинів Росії.

28 квітня 2023, 22:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Північна Македонія оголосила, що долучається до створення спеціального трибуналу для розслідування та притягнення до відповідальності Росії за воєнні злочини, які були здійсненні проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Дмитра Кулеби.

Кулеба назвав ще одну країну, яка приєдналась до спецтрибуналу проти Росії

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Північна Македонія стала 36 країною, яка буде займатись створенням спецтрибунали проти Російської Федерації.

"Північна Македонія стала 36-ю країною, яка приєдналася до кооперації щодо створення Спеціального трибуналу у справі агресії проти України. Я ціную наших македонських друзів, які приєдналися до нашої боротьби за справедливість. Підтримка Спеціального трибуналу продовжує набирати обертів", — зазначає Дмитро Кулеба.

Нагадаймо, що днем раніше до створення трибуналу приєдналась сусідня з Україною Молдова. Серед країн, які вирішили виступити за створення спеціального механізму проти російських злочинів є Німеччина, Естонія, Литва, Латвія, Чехія, Японія, Греція, Канада, Великобританія, Польща, Туреччина, Франція, Чехія та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Кулеба пояснив, чому американські винищувачі F-16, які хоче отримати Україна, не спровокують Росію до ще більшої агресії, які про це говорять у Кремлі.

Також "Коментарі" писали, що у Молдові викликали російського посла через скандальні заяви Медведєва. Колишній президент Росії написав, що "країни такої вже не має" та звинуватив проєвропейський уряд Молдови у продажі суверенітету свої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини