Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба назвав Путіна патологічним брехуном: які приклади навів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав Путіна патологічним брехуном: які приклади навів

Дмитро Кулеба навів кілька обґрунтованих прикладів брехні президента Росії Володимира Путіна за час його політичної кар'єри.

25 березня 2024, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на звинувачення Путіна у нібито причетності України до терактів у Москві. Очільник МЗС України сказав, що Путін патологічний брехун та навів список брехливих заяв російського диктатора, які той використовував за час перебування у політиці.

Кулеба назвав Путіна патологічним брехуном: які приклади навів

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

У своїй першій офіційні реакції на теракт у "Крокус Хол Сіті" Путін спробував звинуватити Україну, заявивши про її причетність до спроби терористів покинути Росію. На ці слова відреагував Очільник МЗС України Дмитро Кулеба.

"Путін — патологічний брехун. У тому числі зараз, коли він відчайдушно намагається пов’язати Україну чи інші західні країни з масовою стріляниною під Москвою, попри те, що немає жодних доказів на підтримку таких тверджень", — пише Кулеба.

Український міністр додав приклад подій, у яких Путін робив брехливі заяви, зокрема вони стосуються катастрофи субмарини "Курськ" у 2000 році, терористичного акту у Беслані у 2004 році, вбивства Політковської у 2006 році, Магнітського у 2009 році, Нємцова у 2015, окупації Криму, збиття літака MH17 та планів почати повномасштабну війну в Україні.

За словами Кулеби Путін такими заявами хоче спонукати більше росіян гинути на війні в Україні та мати більше ненависті до українців та Заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський у своїй реакції на теракт у Москві назвав Путіна "нікчемою". На це відповіла речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка у наративах російської пропаганди звинуватила Україну у стрілянині в "Крокус Хол Сіті".

Також "Коментарі" писали, що попри заяви з Кремля, у США дали остаточну відповідь щодо не причетності України до теракту у Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини