Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба емоційно відповів критикам ударів по НПЗ Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба емоційно відповів критикам ударів по НПЗ Росії

Міністр закордонних справ заявив, що така та подібна критика може бути конструктивною, якщо союзники надаватимуть допомогу

15 квітня 2024, 09:40 comments3593
Поділіться публікацією:

Критика ударів України по нафтопереробних заводах країни-агресора "не має причинно-наслідкового зв'язку". Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, коментуючи нещодавню заяву голови Пентагону Ллойда Остіна.

Кулеба емоційно відповів критикам ударів по НПЗ Росії

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

Минулого тижня міністр оборони США заявив, що Україні краще зосередитись на об'єктах, які мають "беззастережний вплив на війну", а не на російські НПЗ.

"Послухав пана Остіна. Дуже великий друг України, багато для нас зробив — але от в цьому питанні, чесно, я не бачу причинно-наслідкового зв’язку. Коли в Росії вибухає нафтопереробний завод, то ми бачимо появу проблем на російському енергетичному ринку, але я не бачу проблем на світовому", – прокоментував Кулеба.

Міністр наголосив, що через відсутність батарей Patriot зростає перелік загиблих мирних громадян.

"Це нікого не хвилює?", — Запитав міністр.

На його думку, така й подібна критика може бути конструктивною, якщо союзники надаватимуть усю ту допомогу, яку обіцяли раніше.

"Якщо партнери кажуть: "Ми вам даємо сім батарей Patriot завтра, але у нас до вас прохання не робити цього й ось цього, й ось цього" — тоді є предмет для розмови. А якщо у тебе немає цих батарей, немає пакета допомоги, і при цьому тебе просять щось не робити, тоді немає предмета", – заявив Дмитро Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США пояснили, чому просять Київ не бити по російських НПЗ: пропонують альтернативу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – настав час визнати: у Пентагоні розповіли, що передали Україні перед ударами по російським НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини