Головна Новини Політика зовнішня політика Куди може зайти російська армія на Донбасі: Путін відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди може зайти російська армія на Донбасі: Путін відповів

Путін заявив, що все залежить від конкретної ситуації

22 лютого 2022, 20:30 comments2379
Поділіться публікацією:

Глава РФ Володимир Путін дав свою відповідь щодо того, чи далеко просунеться російська армія після того, як офіційно зайде до Донецького регіону. Як зазначив російський президент, це залежатиме від того, як складеться конкретна ситуація.

Куди може зайти російська армія на Донбасі: Путін відповів

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Відповідь на це запитання озвучив російський президент під час проведення власної пресконференції.

За його словами, він не сказав би, що військові сили одразу туди підуть після того, як закінчиться ця зустріч. І що припустити, якою буде конкретна канва їхніх можливих дій, взагалі неможливо. Цей момент залежатиме від того, як складеться конкретна ситуація на місці.

Володимир Путін також дав відповідь на запитання, чи можна залишатися на стороні добра, застосовуючи військову силу.

"Щодо питання, чи потрібно все вирішувати силою, то чому ви вважаєте, що добро має бути безсилим. Я так не вважаю. Добро передбачає можливість себе захищати. З цього і виходитимемо", — відповів глава Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, хто у світі підтримав визнання "ЛДНР". Дії Путіна з визнання окупованих східних територій України засудили владу у Данії, Польщі, Німеччині, Італії, Фінляндії, Нідерландах, Грузії, Естонії, Австрії, Литві, Словаччині, Ірландії, Норвегії, Туреччині, Чехії, Молдові та Латвії. Загалом, як виявилося згодом після визнання Росією "ЛНР" і "ДНР", у Росії лише 6 друзів у всьому світі: Куба, Венесуела, Нікарагуа та Сирія. Лише ці держави визнали незалежність окупованих територій на сході України. Також рішення Путіна про визнання "ЛНР" і "ДНР" підтримали дві невизнані республіки, створені Росією, — Абхазія та Південна Осетія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини