Головна Новини Політика зовнішня політика Кремлівське божевілля: Мєдвєдєв погрожує ракетним ударом по Гаазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівське божевілля: Мєдвєдєв погрожує ракетним ударом по Гаазі

У відповідь на ордер щодо арешту Путіна

20 березня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Мєдвєдєв відомий своїми радикальними заявами на межі безумства, відзначився новим божевільним спічем — у відповідь на ордер щодо арешту Путіна Мєдвєдєв пригрозив суддям Міжнародного кримінального суду ракетним ударом з кораблів Північного флоту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Мєдвєдєва, розміщену на його телеграм-каналі.

Кремлівське божевілля: Мєдвєдєв погрожує ракетним ударом по Гаазі

Дмитро Мєдвєдєв відомий своїми божевільними заявами

На його думку, рішення суду є свідченням остаточного розвалу системи міжнародного права, де, каже Мєдвєдєв, панують англосаксонські країни. При цьому Мєдвєдєв, якого не раз помічали у використанні непарламентської лексики, і цього разу не зрадив себе, називаючи США "Піндостаном".

"Очевидно, що надійшла максимально жорстка вводна з того самого Піндостану, — пише Мєдвєдєв, якого деякі західні політики вже публічно називають "клоуном". — Зрозуміло, що практичної цінності ніякої, але дякую, що згадали. А ось наслідки для міжнародного права будуть жахливими. Адже це крах засад, принципів права. Включаючи постулати про невідворотність відповідальності. Тепер ніхто в жодні міжнародні органи не піде, всі домовлятимуться між собою. Всі безглузді рішення ООН та інших структур тріщатимуть по швах. Настає похмурий захід сонця всієї системи міжнародних відносин. Довіра вичерпана. І ще. Судді МКС роздухарилися марно. Дивіться, мовляв, ми хоробрі, не обо**ались підняти руку на найбільшу ядерну державу. На жаль, панове, всі ходять під Богом та ракетами. Цілком можна уявити точкове застосування гіперзвукового "Онікса" з Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Його не збити, на жаль. І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому й війну не розпочнуть. Побояться. І шкодувати ніхто не буде. Тож, громадяни судді, уважно дивіться у небо".

Нагадаємо, що напередодні МКС видав ордер на арешт Путіна через обгрунтовану підозру вчинення ним військових злочинів, зокрема насильницького вивезення українських дітей до Росії. Більшість експертів зійшлися на думці, що це остаточне "прощавай" путінській Росії від Заходу — РФ чітко дали зрозуміти, що Захід полишив будь-які надії на домовленність з Росією і головною передумовою для нормалізації відносин є скинення путінського режиму.

Тим часом, в Кремлі почали шукати наступника Путіну. А голова КНР висловився щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини