Головна Новини Політика зовнішня політика Кремль відправив бомбардувальники для патрулювання кордонів Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відправив бомбардувальники для патрулювання кордонів Білорусі

Тривалість польоту склала близько 4 годин

18 грудня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Російська Федерація  відправила до Білорусі  стратегічні винищувачі Ту-22М3 аби спільно патрулювати  регіони  на західному кордоні. Про це інформує в соціальних мережах оборонне відомство республіки Білорусь.

Кремль відправив бомбардувальники для патрулювання кордонів Білорусі

Ту-22М3 (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, патрулювати російські та білоруські кордони тепер буде змішана тактична група, до складу якої входять багатофункціональні винищувачі СУ-30СМ російських та білоруських повітряних сил. Її підсилюватимуть стратегічні бомбардувальники Ту-22М3 військово-космічних сил  РФ. Цю новину підтвердили в російському оборонному відомстві.

Як зазначено на сайті оборонного міністерства Росії, два дальні  винищувачі Ту-22М3, що представляють російські повітряно-космічні сили,  здійснили патрулювання над повітряним  простором  Білорусі.

Відзначено, що це патрулювання над кордонами тривало близько 4 годин.

В тексті повідомлення російського оборонного відомства  стверджується, що в часі тривалості польотів "були відпрацьовані питання щодо вирішення спільних завдань з авіацією і військами протиповітряної оборони Збройних сил Республіки Білорусь".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія повідомила США конкретні пропозиціїРосія передала Сполученим Штатам конкретні пропозиції щодо обов’язкових гарантій безпеки, яких вона хоче від Заходу, під час зустрічі з помічником держсекретаря США Карен Донфрід у Москві в середу, 15 грудня. Таке оголошення зробили в Кремлі. Американський дипломат прибув на переговори в той час, коли напруженість між Сходом і Заходом різко зросла через нарощування російських військ поблизу України. Західні країни попередили, що Росія може почати новий напад на Україну, який Москва заперечує.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/10096
comments

Обговорення


Новини