Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук зробив жорстку заяву про Росію: "Готові набити морду"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук зробив жорстку заяву про Росію: "Готові набити морду"

Він заявив про готовність "набити морду" Росії

6 березня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук зробив жорстку заяву з приводу війни на Донбасі і Росії, а також сказав, що ми готові "набити морду" будь-кому, хто прийде до нас без запрошення. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук зробив жорстку заяву про Росію: "Готові набити морду"

Фото: Google

За його словами, Україна готова дати відсіч у разі масштабної російської агресії на Донбасі. Він зазначив, що в Кремлі заявляють про перетин червоних ліній, хоча самі їх перетинали. Кравчук сказав, що Україна сьогодні не та, яка була 7 років тому і готова "набити морду" будь-кому, хто лізе до нас без запрошення.

Глава української делегації сказав, що росіяни регулярно змінюють риторику з питання війни на Донбасі, а Володимир Путін, Сергій Лавров, Дмитро Пєсков або Борис Гризлов говорять різні речі. Кравчук підкреслив, що ніхто не просить Росію в чому то допомагати, а навпаки посилає її до чортової матері.

Він заявив, що Росія неадекватна в оцінках і може сама заплутатися у своїх хитрощах і інтригах в переговорному процесі.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "Планом Кравчука". Він передбачав проведення виборів на окупованих територіях в березні 2021 року і повну демілітаризацію регіону.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може замінити главу ОП Єрмака.

Читайте також про заяву Офісу президента після санкцій США проти Коломойського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини