Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук заявив, що Путін підпише мирний план по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук заявив, що Путін підпише мирний план по Донбасу

Україна починає діяти рішуче

19 березня 2021, 13:05 comments2356
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук висловив упевненість в тому, що глава Кремля Володимир Путін підпише план мирного врегулювання війни на Донбасі. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Кравчук заявив, що Путін підпише мирний план по Донбасу

Фото: РБК

За словами Кравчука, мирний план щодо врегулювання військового конфлікту на Донбасі буде одним з тих кроків, які покращують і конкретизують зусилля для вирішення ситуації. Він зазначив, що про конкретику можна буде говорити, коли план підпише російський президент Володимир Путін.

Кравчук зазначив, що у глави Кремля не буде підстав для заперечення з мирним планом. Перший президент сказав, що підстав ветувати мирний план у Путіна немає. Він зазначив, що план є прив'язкою до конкретних дат, рішенням і відповідальності за них.

Глава української делегації наголосив, що мирний план стане одним з тих кроків, які допоможуть поліпшити та конкретизувати зусилля нашої країни для того, щоб вирішити питання війни на Донбасі.

Кравчук зазначив, що Україна робитиме рішучіші дії в тому випадку, якщо Росія буде штучно використовувати дану ініціативу у своїх цілях.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Луганської та Донецької областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази її прямого вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки політичних партій працює в Україні.

Читайте також, як Кравчук прокоментував слова Байдена про те, що Путін — вбивця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Буба

19 березня 2021, 18:05

Пока что кравчукча еше "ни разу не ошибался" в своих предположениях!

Лапти Вверх

19 березня 2021, 13:47

Все верно.Как раз нацистская нечисть и осела на оккупированных территориях. Со своим "говяжьим языком" пытаются всех загнать в "русский мир" с лаптями, бражкой, балалайкой. Но не тут-то было... Обделались по самые помидоры... :)

Лапти Вверх

19 березня 2021, 13:41

Только железобетонный забор высотой в 5 метров и толщиной в 3 метра поможет в этом случае.

Алекс

19 березня 2021, 13:30

Брат, ты свою мокшандию в начале очисть от фашизма, а потом про другие страны рассказывай. В Украине можно выйти на протест и тебе менты палку в очко не засунут. А в мокшандии вы даже дома с палкой в жопе сидите.

Брат

19 березня 2021, 13:23

Черное-это белое,ложь-это правда и т.д..Оруэлл оказываеться в своем "1984" описывал не только бриттию,но и юкрейну.Влажные мечты старого политикана.Есть Минские соглашения и нечего крутиться,как жареный карась на горячей сковороде,а выполнять их последовательно.Альтернатива-очистка юкрейны от нацистской нечисти,как от тараканов.


Новини