Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, як змусити Путіна залишити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, як змусити Путіна залишити Україну

Перший президент назвав єдиний спосіб

5 квітня 2021, 13:05 comments1018
Поділіться публікацією:

Перший президент України й голова української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, як змусити Росію та її лідера Володимира Путіна залишити Україну і припинити агресію проти нашої країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук розповів, як змусити Путіна залишити Україну

Володимир Путiн

За його словами, змусити Росію піти з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Криму може  лише тиск з боку країн світової спільноти. Він підкреслив, що рухатися вперед немає можливості, якщо відсутнє розуміння щодо ситуації з режимом припинення вогню.

Перший президент заявив, що в Європі зрозуміли, з ким мають справу, а Сполучені Штати після приходу нового президента Джо Байдена також почали декларувати, що Україна не залишиться сам на сам з Росією. Він сказав, що, консолідувавши спільні зусилля з іншими країнами, Україна зможе змусити Росію піти.

Голова української делегації також зазначив, що у Кремлі не хочуть миру на Донбасі, а вести діалог з Москвою дуже важко через те, що там панує філософія, що Україна — це підконтрольна їм територія.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Зеленський зустрінеться з Байденом.

Читайте також про плани Росії щодо захоплення Маріуполя і Бердянська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини