Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що Україна робитиме для перемоги над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що Україна робитиме для перемоги над Росією

Тиск на країну-агресора посилюється з кожним днем

3 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Кравчук розповів, що Україна робитиме для перемоги над Росією

Фото: Google

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, як Україна буде протистояти Росії на Донбасі, активізацію нашої країни та загостренні на фронті. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території.

За словами Кравчука, через те, що Україна останнім часом активізується в питанні відстоювання своїх позицій, Росія починає військовий тиск на фронті, постійно порушуючи режим припинення вогню.

Перший президент сказав, що росіяни побачили, що Україна перейшла від слів до справи, в тому числі згадав введення санкцій проти проросійських телеканалів і Віктора Медведчука особисто.

Також він зазначив, що сьогодні посилився міжнародний тиск на Росію, зокрема з боку США, які зайняли жорстку позицію в питанні окупації Криму і Донбасу. Також у Росії значно погіршилися відносини з Європейським союзом.

Глава української делегації сказав, що російська пропаганда перестала працювати в Україні, і тепер ситуація вже не на користь країни-агресора.

Він сказав, що Україна повинна симетрично відповідати на будь-який виклик у питанні війни на Донбасі, будь то сила або переговори. Кравчук підкреслив, що наша країна буде підтримувати тільки конструктивні дії та відповідати силою, якщо нас будуть бити.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. До нього главою делегації двічі був другий президент України Леонід Кучма з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020. Саме він підписав другі Мінські угоди.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, яким чином можна закінчити війну на Донбасі.

Читайте також умову відставки Арсена Авакова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kanaldom.tv
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини