Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів про силовий варіант звільнення Донбасу від Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів про силовий варіант звільнення Донбасу від Росії

Силовий варіант буде найкращим для України

11 березня 2021, 10:00 comments1967
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук зробив важливу заяву щодо війни на Донбасі й розповів, що найкращим варіантом звільнення окупованих територій був би силовий. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук розповів про силовий варіант звільнення Донбасу від Росії

Фото: Google

За його словами, силовий варіант звільнення окупованих територій від Росії був би найкращим, однак Україна не може піти по такому шляху, оскільки має справу з ядерною державою. Тому наша країна буде і далі вирішувати питання дипломатичним шляхом.

Кравчук заявив, що силовий сценарій може призвести до непередбачуваних наслідків, саме через це Україна і далі буде вирішувати питання війни на Донбасі через дипломатію.

Глава української делегації зазначив, що необхідно вводити хворобливі санкції проти Росії, які будуть бити по режиму Володимира Путіна. Він підкреслив, що санкції потрібно вводити не проти конкретних осіб, а проти всієї російської держави.

Кравчук висловив упевненість, що тиск світової спільноти допоможе змусити Росію діяти відповідно до норм міжнародного права.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого вторгнення на територію України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в ТКГ пояснили гучну заяву Зеленського про Путіна.

Читайте також про покровителя Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

СССР

12 березня 2021, 18:49

Держите кравчука семеро)

Брат

12 березня 2021, 08:20

Лавров сказал-дебилы,блд и в это надо просто верить.Агрессия против Украины произошла со стороны Запада-Сатаны,но щири веруючи в упор этого не видят-какие они веруючи,это лицемерие,для укропитеков один бог-амер.деньги.

иван

11 березня 2021, 11:26

Конечно силовой путь лучше всего. Такой путь быстро восстановит память о Дебальцево и Иловайске. а также о других "славных" подвигах укроармии.

Ptгкыык

11 березня 2021, 10:47

Старый пердун бери своих сыновей внуков и вперед тем более что сам уничтожил ракетные войска и ядерную страну!!!

Winni

11 березня 2021, 10:29

"...однако Украина не может пойти по такому пути, так как имеет дело с ядерной державой". Конечно не может, потому как Украина ж не ядерная держава! Кому за это спасибо сказать нужно? А? Макарыч?!

Вадим

11 березня 2021, 10:23

Так вот пусть сам берет автомат, и на войну. А то пиздеть с подворотни проще..

виктор

11 березня 2021, 10:20

сказачный долбоеб.


Новини