Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук назвав головну мету Путіна щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук назвав головну мету Путіна щодо України

Глава Кремля вважає, що Україна повинна бути знищена

3 квітня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук розповів про те, що президент Росії Володимир Путін думає про нашу країну і назвав головну мету глави Кремля в нашому ставленні. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Кравчук назвав головну мету Путіна щодо України

Володимир Путiн

За словами Кравчука, Росія виступає проти встановлення миру на Донбасі в мінських переговорах. Він зазначив, що терористи на окупованих територіях Донецької та Луганської областей не приймають рішення про припинення вогню через те, що такі питання вирішуються в Кремлі.

Перший президент заявив, що Росія і бойовики на Донбасі не хочуть миру на Донбасі, оскільки відмовляються дотримуватися режиму повного припинення вогню. Він зазначив, що в Москві не сприймають Україну як незалежну державу, а Володимир Путін вважає, що наша країна повинна бути знищена.

Глава української делегації наголосив, що не потрібно драматизувати і розводити паніку щодо можливості повномасштабної війни з Росією, а навпаки зміцнювати оборону нашої країни і єдність суспільства з цього питання.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого вторгнення на територію України. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про введення локдауну у двох містах України.

Читайте також про подорожчання продуктів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

селянин

3 квітня 2021, 19:45

Щоб у раші не було бажання знищити Україну, треба знищити саму росію, щоб тим самим звільнились підкорені народи (кас(Ц)апами) які населяють її території і годують КАЦАПІВ (див. вікіпедію).

вадим

3 квітня 2021, 19:40

маразматик старый...


Новини