Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук назвав країну, яка може допомогти Україні зупинити Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук назвав країну, яка може допомогти Україні зупинити Росію

Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук вважає, що зупинити Росію Україні можуть допомогти тільки США

15 квітня 2021, 13:19 comments1427
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, що США — це єдина країна у світі, яка може допомогти Україні впоратися в протистоянні з Росією. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук назвав країну, яка може допомогти Україні зупинити Росію

Леонід Кравчук. Фото з відкритих джерел

Так, Кравчук заявив, що не варто покладати великих надій на візит президента України Володимира Зеленського до Франції. За його словами, якась одна європейська країна не зможе допомогти Україні у відносинах з РФ.

"Є одна країна, яку послухає Росія — не тому що вона така добра, а тому що злякається — Сполучені Штати Америки", — заявив Кравчук.

Кравчук вважає, що в поточний момент Європа і Америка показують безпрецедентне єднання щодо Росії та України.

"Україна не залишиться одна, якщо не дай Боже трапиться якась непередбачена складна ситуація, — зазначив Кравчук. — Україну підтримає і Європа, і США".

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Кирило Буданов повідомив, що Росія вже стягнула до українських кордонів і на окуповану територію 89 тисяч військових. За даними розвідки, до 20 квітня 2021 року Росія розмістить біля кордонів України і в окупованому Криму понад 100 тисяч військових. Повідомляється, що РФ привела сили в посилений режим, а з минулого місяця активізувала розвідку на території України.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в українській розвідці назвали три варіанти дій Росії проти України і підкреслили, що ситуація з безпекою залишається напруженою. У ГУР Міноборони вважають, що підвищення рівня загрози військових дій з боку РФ дійсно відбувається, оскільки поблизу українського кордону накопичуються російські війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Flyer

15 квітня 2021, 12:30

Будапештський меморандум (Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки) виявився фікцією, отож, пора відновлювати ядерну зброю, щоб кацапи не лізли і не шастали,... бо Україна залишилась одна проти козломордого окупанта ...


Новини