Головна Новини Політика зовнішня політика Країни ЄС затягують санкції проти Росії: у ЗМІ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Країни ЄС затягують санкції проти Росії: у ЗМІ назвали причину

У ЄС хочуть зосередитися на переговорах із Москвою

15 грудня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Влада країн Євроспільноти — Німеччини, Франції, Італії та Іспанії не поспішає напрацьовувати серйозні санкції стосовно РФ через її загрозу вторгнення на українську територію. Вони мають надію, що конфлікт між Україною та Росією вдасться врегулювати дипломатичними методами.  Про це інформує Bloomberg.

Країни ЄС затягують санкції проти Росії: у ЗМІ назвали причину

У ЄС вагаються над санкціями (фото з відкритих джерел)

Як стверджує медіа, європейські країни  виступають проти санкцій стосовно Кремля, не беручи до уваги той факт, що РФ переміщає свої військові підрозділи до кордонів України.  В дипломатичних колах зазначають, що представники Німеччини, Франції, Італії та Іспанії  не підтримують розроблені жорсткі заходи, тому що мають зосередитися на переговорному процесі з Росією, який, за словами керівників цих країн, дасть певний результат.

Разом з тим, як говорять високопоставлені інформатори медіа, інші держави, які входять до Євроспільноти, дотримуються думки, що "публічна підтримка запроваджень санкцій краще стримає президента Росії Володимира Путіна".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін розповів, чи нападе на УкраїнуЗа словами очільника РФ, це питання провокаційне. Його країна  реалізує аспекти миролюбної зовнішньої політики, але так само має право подбати про свою безпеку. Зокрема, і в часі середньострокової та більш віддаленої перспективи. І це є питанням для обговорення з усіма нашими партнерами. Також Путін добавив, що з досвіду розміщення системи ПРО в Польщі та на території Румунії, він має всі підстави думати, що такий процес буде аналогічним і тоді, коли Україна вступить до Альянсу.

 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини