Головна Новини Політика зовнішня політика "Кожен має боротися проти тиранії, а не прилаштовуватися до неї": Зеленський звернувся до країн Великої сімки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кожен має боротися проти тиранії, а не прилаштовуватися до неї": Зеленський звернувся до країн Великої сімки

Володимир Зеленський закликав світ вплинути на Угорщину, яка блокує нафтове ембарго

8 травня 2022, 22:49
Поділіться публікацією:
8 травня, у День пам'яті та примирення Володимир Зеленський звернувся до країн Великої сімки. Голова держави подякував партнерам за підтримку України та розповів, що потрібно, аби перемогти тиранію.
Президент Зеленський заявив, що для України потрібна потужна зброя, санкції та фінансова підтримка для відновлення держави.
"Спеціальна міжнародна група експертів, під головуванням Майкла Макфола та Андрія Єрмака розробила План дій, щодо посилення санкцій проти Росії за цю війну. Потрібно його реалізувати і хоч б дати свій аналіз зворотній. Жодних експортних, імпортних санкцій з росією, поки росія витрачає зароблені гроші на руйнування свободи в Україні та в усій Європі. Демократичний світ має бути принциповим у захисті самого себе. Маємо шукати як вплинути на тих політиків та ті компанії, які допомагають росії обійти санкції. Наприклад, ми транспортуємо нафту в Угорщину по нашому трубопроводу, а політики цієї країни не тільки блокують постачання нам пального по всій території, але й намагаються гальмувати кожен санкційний крок проти росії, зокрема і нафтове ембарго. Вільний світ повинен не дозволяти маніпулювати собою. Також усі російські посадовці, співробітники силових органів, особливо судді, які працюють на тиранію, мають бути у санкційних списках, їх поки там немає. Кожен воєнний злочинець має бути притягнутий до відповідальності та засуджений завдяки міжнародній співпраці, потрібні візові обмеження для громадян рф, щоб вони не використовували вільний світ для розваг та своїх покупок. Кожен має боротися проти тиранії, а не прилаштовуватися до неї",- заявив Володимир Зеленський.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, що означатиме оголошення Путіним війни Україні.

"Кожен має боротися проти тиранії, а не прилаштовуватися до неї": Зеленський звернувся до країн Великої сімки

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини