Колишній радник Путіна розповів, де і коли може відбутися вторгнення Росії до України (відео)

Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов повідомив, чого можна очікувати від Кремля

Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов повідомив, коли та де може виникнути висока ймовірність російського вторгнення до України. Про це політик розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу".

За словами Ілларіонова, найімовірніше Росія може скоїти напад після липня цього року. Тоді закінчаться маневри НАТО в Європі і, можливо, буде добудовано "Північний потік-2".

Окрім того, Андрій Ілларіонов назвав можливе місце нападу. Це може бути Північна Таврія. Саме там проходить русло Північно-Кримського каналу, який йде в Крим.

"Вже неодноразово російська сторона розгортає пропагандистську кампанію щодо гуманітарної катастрофи, яка розвивається в Криму через те, що туди не надходить вода. Ця територія - її досить легко зайняти, і потім її дуже легко утримувати", - підкреслив російський політик.

За його словами, така позиція може забезпечити прісною водою Крим, оскільки там розташована Південно-Українська атомна електростанція і ряд інших електростанцій, які сьогодні виробляють третину електроенергії України та становлять дуже велику цінність для нашої держави.

Нагадаємо, що близько 80 тис. російських військовослужбовців продовжують залишатися на кордоні з Україною, в той час поки проходять спільні навчання США і НАТО. Росія відвела лише кілька тисяч своїх солдатів від кордону з Україною. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, як довго війська РФ можуть стояти біля наших кордонів? Чи залишається загроза вторгнення? Думки експертів щодо цих питань читайте в нашому матеріалі.