Головна Новини Політика зовнішня політика Колишній друг Путіна розповів, хто може замінити його на посаді президента Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній друг Путіна розповів, хто може замінити його на посаді президента Росії

У Росії є серйозний претендент на посаду президента

31 травня 2022, 23:06
Поділіться публікацією:

У Росії є людина, яка може замінити Путіна на його посаді.Самим серйозним претендентом на президентське крісло є  секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Таку думку в інтерв'ю Гордону висловив колишній банкір та друг очільника Кремля Сергій Пугачов.

Колишній друг Путіна розповів, хто  може замінити його на посаді президента Росії

Путіна може замінити Микола Патрушев (фото з відкритих джерел)

 За словами Сергія Пугачова, взагалі на низькому старті є багато охочих людей зайняти це крісло, але особливо яскраво серед них виділяється секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Адже він дуже яскраво "світиться" у медійному плані, пише багато статей у ЗМІ та робить чимало публічних кроків.

"Звичайно є. На низькому старті дуже багато людей. Але з таких особливо яскравих, я маю на увазі яскравих не в сенсі об'єктивному, а яскравих в медійному полі, ну, я бачу це Патрушев.", — зазначив співрозмовник.

Колишній друг Путіна зазначив, що колись претендента на посаду очільника Кремля обирав особисто Путін. Це все залежало тільки від його рішення. У такий спосіб з'явився Дмитро Медведєв, який був президентом Росії з 2008 року по 2012 рік. Але сьогодні ситуація кардинально змінилася, адже остаточне рішення залежить від бажання не Путіна, а кандидата.

"...і ось власне найбільш серйозним претендентом, є Патрушев, звичайно...", — заявив колишній російський банкір.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін встановив дві дати з окупації Луганської та Донецької областей. Президент Росії Володимир Путін поставив перед російським військовим командуванням завдання 1 червня дати звіт про повне захоплення Луганської області, а до 1 липня порадувати його приємними новинами про повне встановлення контролю над сусідньою Донецькою областю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини