Головна Новини Політика зовнішня політика Коли Україна може повернути Крим: український міністр зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Україна може повернути Крим: український міністр зробив заяву

Олексій Резніков заявив, що поки складно говорити про повернення Криму Україні

24 жовтня 2020, 00:07
Поділіться публікацією:








Віце-прем'єр і міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що поки складно говорити про повернення Криму Україні. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером".

Коли Україна може повернути Крим: український міністр зробив заяву

"Зрозумійте правильно: Україна продовжує робити кроки, що Крим знову став українським. Ми змогли нарешті повернути обговорення даного питання до порядку денного. З 2014 року, коли окупували Крим і Севастополь, ніде в документах не було прописано жодного слова про повернення. навіть в Мінських домовленостях, які так давно обговорюються в Нормандські форматі. На сьогоднішній день президент України і не тільки намагається створити майданчик, де ці всі питання можна обговорити. Наші колеги по нормандського формату в цьому також зацікавлені, повірте. Важливо, що зараз про це знову заговорили, але називати якісь конкретні терміни я не можу ", — зізнався Резніков.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки за шість років росіян заселили в Крим.

Перша заступниця глави МЗС Еміне Джапарова заявила, що офіційні цифри РФ не відповідають дійсності і навела дані української сторони.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини