Головна Новини Політика зовнішня політика Клімкін: Зеленський повинен зрозуміти, що розвести Байдена неможливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Клімкін: Зеленський повинен зрозуміти, що розвести Байдена неможливо

Павло Клімкін розповів з чим президент Зеленський готується їхати на зустріч з Байденом

7 серпня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Залишається менше місяця до дати офіційного візиту президента України Володимира Зеленського в Вашингтон на зустріч з президентом США Джо Байденом, але до сих пір невідомо з чим глава української держави зібрався їхати в США, немає навіть приблизного порядку денного. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "24 каналу" розповів екс-глава МЗС України, дипломат Павло Клімкін.

Клімкін: Зеленський повинен зрозуміти, що розвести Байдена неможливо

Павло Клімкін - фото liga.net

Він зазначив, у нас всередині країни досі немає дискусії щодо того, з чим президент Володимир Зеленський збирається їхати до Вашингтона на зустріч з Джо Байденом. Це не обговорюється в країні і люди до сих пір не знають, з якими пропозиціями, вимогами або питаннями поїде Зеленський. Так само було напередодні візиту Зеленського до Берліна на зустріч з канцлером ФРН Ангелою Меркель. В результаті Зеленський з Меркель провели непогану розмову, але ось результатів цієї розмови немає ніяких.

За словами Павла Клімкіна, він особисто дуже хотів би, щоб Володимир Зеленський поїхав до Джо Байдена, але не намагався якось "розвести" американського президента, тому що це неможливо. Дипломат пояснив, нинішня адміністрація Білого Дому дуже добре знає Україну, плюс у Байдена на столі лежить досьє на тих людей, які сьогодні при владі в Україні.

Павло Клімкін спрогнозував, що основна розмова, звичайно ж, буде тет-а-тет. Американці будуть намагатися зрозуміти, а чи дійсно Зеленський хоче перезавантажити систему в Україні.

"Насправді в світі дуже складно знайти схожу людину, як Байден, який дуже багато знає про політику України, його не розведеш. Неможливо сказати: "ви нам, а ми вам". Ось так з американцями 100% не працює. Це з Путіним можна так говорити. Коли Байден з Путіним зустрілися в Женеві, тоді вони будували діалог "ми вам, а ви нам", по цих питаннях ми домовилися, а по цих не домовилися. А в даному випадку під час візиту Зеленського в Білий дім гра з нульовою сумою не працює ", — розповів Клімкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше Павло Клімкін заявив, що США можуть "поставити на паузу" Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

7 серпня 2021, 19:39

Климкин это заднепривожный бандюган! Пусть США выполнит свои обещания закрепленные на бумаге и введет миротворческие войска для восстановления территориальной целостности Украины!


Новини