Головна Новини Політика зовнішня політика "Клаптик паперу": Азербайджан і Туреччина відреагували на резолюцію про визнання Карабаху
commentss НОВИНИ Всі новини

"Клаптик паперу": Азербайджан і Туреччина відреагували на резолюцію про визнання Карабаху

Сенат Франції рекомендує вивести війська Азербайджану і його союзників з Нагірного Карабаху

26 листопада 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

Верхня палата Франції вчора, 25 листопада, прийняла резолюцію про визнання Нагірного Карабаху. Помічник президента Азербайджану і МЗС Туреччини відреагували на документ.

"Клаптик паперу": Азербайджан і Туреччина відреагували на резолюцію про визнання Карабаху

Фото: из открытых источников

Сенат рекомендує вивести війська Азербайджану і його союзників з Нагірного Карабаху. Відзначено, що конфлікт стався при втручанні інших держав.

Помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджієв назвав прийняту резолюцію "клаптиком паперу". Гаджієв додав, що резолюція грубо порушує міжнародні правові норми, статут ООН і резолюції Радбезу ООН.

МЗС Туреччини опублікував наступну заяву:

"Резолюція з нагірно-карабахського конфлікту, прийнята вчора Сенатом Франції, є яскравим прикладом нехтування основоположними принципами міжнародного права, законності й справедливості заради міркувань внутрішньої політики."

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Ердоган був присутній на онлайн-відкритті 36-го засідання COMCEC, де заявив, що Туреччина буде боротися ісламофобією, яка перетворилася в офіційну політику країн Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини