Головна Новини Політика зовнішня політика Китай попросив Україну пояснити слова Михайла Подоляка про "низький інтелектуальний рівень"
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай попросив Україну пояснити слова Михайла Подоляка про "низький інтелектуальний рівень"

Представницю Пекіна попросили прокоментувати останні заяви радника глави Офісу президента Михайла Подоляка

13 вересня 2023, 16:13 comments3659
Поділіться публікацією:

Офіційний представник МЗС КНР Мао Нін попросила радника глави Офісу президента Михайла Подоляка пояснити свої заяви про "низький інтелектуальний рівень" Індії та Китаю, які він зробив після саміту G20. Про це повідомляють "Коментарі".

Китай попросив Україну пояснити слова Михайла Подоляка про "низький інтелектуальний рівень"

Михайло Подоляк

"Я не маю уявлення про передумови цієї заяви", — заявила вона на прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ. — "Він повинен дати роз'яснення і порозумітися".

Крім того, китайський представник заявила, що КНР "незмінно займає відповідальну позицію" щодо української проблеми, прагнучи її мирного врегулювання шляхом переговорів.

"Ця людина має сумлінно проаналізувати [ситуацію] та виробити правильне ставлення", — додала Мао Нін.

Раніше Михайло Подоляк виступив із твердженням про "слабкий інтелектуальний потенціал" таких країн, як Індія та Китай, які нібито "не аналізують наслідки" своїх дій. Цю заяву він зробив після саміту G20, на який не було запрошено Володимира Зеленського.

У свою чергу Михайло Подоляк заявив, що в даному випадку його слова вирвані з контексту російською пропагандою.

"Класична російська пропаганда: вирвати з контексту, спотворити сенс, масштабувати для поділу цільових аудиторій за допомогою провокації конфлікту, — написав Михайло Подоляк. — Звичайно, Туреччина, Індія, Китай та інші регіональні держави все більш і чітко виправдовують свої претензії на глобальні ролі в сучасному світі – і для цього є всі причини: історичні, економічні, культурні, наукові та політичні... І ці ролі вже давно набагато більші, ніж у Росії... Чим раніше Росія програє, тим більше шансів у світу повернутися до стабільності та правил Ігри. Завдання великих держав — прискорити цей момент".

Тим часом, РФ збільшила кількість дронів під час атак: у ЗСУ назвали цілі, які для росіян у пріоритеті.

У країні НАТО вперше пролунала повітряна тривога через загрозу атаки Росії.

А "Коментарям" стало відомо, скільки грошей Україна витрачає на утримання одного військовополоненого .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 вересня 2023, 15:30

32 роки нацисти стверджували, що вони, як європейці интеллектуально вище ніж азійці, в тому числі росіяні. Те ж саме стверджував інтелект рівня Медведева - Данілов. Треба розуміти, що чим гірше ситуація, тим більше переможних вистав рівня ГУР чи Залужного, якими приховують залаштункові корупційні потоки, або жалісні вистави рівня Сенцова та баби Юлі. Нацизм з часом не змінюється, він роками продовжує жити корупцією і розкраданням.


Новини