Головна Новини Політика зовнішня політика Київ відкинув попередження Берліна щодо застосування Bayraktar на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ відкинув попередження Берліна щодо застосування Bayraktar на Донбасі

Посол України нагадав Німеччині про право захищатися

28 жовтня 2021, 07:50 comments5891
Поділіться публікацією:

В уряді Німеччини висловили стурбованість після застосування українською армією безпілотників Bayraktar на Донбасі. Український посол у Берліні Андрій Мельник нагадав німецькій стороні про право захищатись. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Андрія Мельника виданню "Bild".

Київ відкинув попередження Берліна щодо застосування Bayraktar на Донбасі

Андрій Мельник. Фото з відкритих джерел

За словами Андрія Мельника, офіційний Берлін вважає неприпустимим застосовувати безпілотників, які, згідно з Мінськими домовленостями, заборонені в небі над Донбасом. Застосовуючи безпілотники, обидві сторони порушують домовленості та роблять крок не до миру, а до посилення деескалації на сході України. Мельник наголосив, що Україна категорично проти попередження Берліна щодо неприпустимості ЗСУ застосовувати безпілотники навіть для власного захисту.

Дипломат наголосив, німецьким колегам варто знати про право захищатися. Це право має Україна, особливо, коли ворожа артилерія не вщухає і від снарядів гинуть мирні жителі Донбасу, а також українські воїни.

Андрій Мельник порадив німецькій стороні з великою завзятістю працювати для того, щоб таки організувати нову зустріч лідерів "Нормандського формату" у Берліні, ніж висловлювати занепокоєння маневрами української армії з метою захисту. Якщо ж говорити про обстріли, то дипломат радить звернути більшу увагу на те, що відбувається на окупованій частині Донбасу, як там поводяться бойовики та що собі дозволяють стосовно мирних громадян та українських солдатів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти оцінили можливість відновлення гарячої фази війни на сході вже у листопаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Zhuk

1 листопада 2021, 14:36

Респект!

Zhuk

1 листопада 2021, 14:36

Респект!

Антон

1 листопада 2021, 11:06

Долбоебы просрали великий рейх и теперь рассказуют кому как жить. Ща еще пару годиков и твой муслим хозяин скажет как тебе жить тупой левак толераст

Геннадий

30 жовтня 2021, 11:50

Да они там охренели! Обеспокаивались бы лучше действиями рашистов, как в Украине, так и в Европе, козлы!

Субъективно о объективном

28 жовтня 2021, 12:21

Ах, как плясали и прыгали на Украине, что соскочили с российской газовой иглы. Но "Северный поток-2" показал, что без российского газа Украина не сможет получить оргазм. Вот так-то, смiлывi та непереможнi! А вы агресор, ворог... Вороги це вы, проклятi народом не лохи та його шавки.

Субъективно о объективном

28 жовтня 2021, 11:28

Мила Кунис, козлик1 Язычок прикуси. Вiн тебе еще понадобится. Можлыво.

иван

28 жовтня 2021, 11:15

А где-то сидит Мойша, потирает потные ладошки, пересчитывает денежки и думает:" Пусть эти гои побольше враждуют и убивают друг друга. Хе хе. Главное - чтобы не забывали вовремя платить за оружие, наркоту, обмундировку, жрачку и пр."

Ірина

28 жовтня 2021, 09:30

Мельник - котик))))

Мила Кунис

28 жовтня 2021, 09:09

Субъективно о объективном - ты дурак? Это тебе место и не тявкать, мудак продажный.

Субъективно о объективном

28 жовтня 2021, 08:47

Якый смiлывый! Поучает фрау мадам. Место, песык, место!

Александр

28 жовтня 2021, 08:46

Мнение Германии по отношению к агрессии России в Украине стало уже анекдотом. И Украина, Польша, страны Балтии на допустят реализации новых пактов-договорняков.

Дяденька

28 жовтня 2021, 08:31

Зачем он так с немцами? После таких слов они нам большее кредитов давать не будут...

забияка

28 жовтня 2021, 07:26

ну пусть фрицы озабочиваются и дальше... они же ничего другого не могут... помощи от них - НИКАКОЙ! зато бабки сечина им так сладко облизывать, что готовы танцевать под балалайку


Новини