Головна Новини Політика зовнішня політика Київ поінформував Білий дім про рішення щодо Залужного: WP дізнався подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ поінформував Білий дім про рішення щодо Залужного: WP дізнався подробиці

Україна повідомила США про плани звільнити Залужного

2 лютого 2024, 23:05
Поділіться публікацією:

Влада України поінформував адміністрацію Джо Байдена про рішення звільнити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Київ поінформував Білий дім про рішення щодо Залужного: WP дізнався подробиці

США залишається ключовим союзником України. Фото з відкритих джерел

За даними видання The Washington Post, американські чиновники не підтримали рішення української влади звільнити Залужного, однак й не стали заперечували проти нього, відзначивши, що це право Володимира Зеленського ухвалювати подібні кадрові рішення.

Як пише WP, уряд України поінформував Білий дім про те, що президент Володимир Зеленський вирішив звільнити свого головного військового командувача генерала Валерія Залужного.

Видання відзначає, що звільнення Залужного стане найгучнішою кадровою перестановкою після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини