Головна Новини Політика зовнішня політика Керівництво "Укрзалізниці" змінилося – рішення Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво "Укрзалізниці" змінилося – рішення Кабміну

На посади членів правління товариства призначено Володимира Крота, Романа Черницького та В'ячеслава Єрьоміна.

17 травня 2022, 11:56
Поділіться публікацією:

13 травня Кабінет Міністрів України розпорядженням змінив склад правління АТ "Укрзалізниця".

Керівництво "Укрзалізниці" змінилося – рішення Кабміну

Як повідомляє прес-служба компанії, до топ-менеджменту компанії приєдналися фахівці, які мають багаторічний досвід роботи у галузі.

Зокрема, на посади членів правління товариства призначено Володимира Крота, Романа Черницького та В'ячеслава Єрьоміна.

В УЗ вважають, що багаторічний досвід роботи фахівців у залізничній галузі дозволить підвищити ефективність роботи компанії в умовах війни та приймати стратегічні рішення щодо розвитку та відновлення суспільства.

Водночас, з посад членів правління звільнено Григорія Бойка та Павла Цубера. Вони продовжать роботу у компанії на інших посадах.

За інформацією УЗ, згідно з розпорядженням КМУ від 13 травня 2022 року № 571, кількість правління АТ "Укрзалізниця" збільшена з семи до восьми осіб.

Тобто чисельність правління компанії тепер відповідає тій, що передбачена статутом АТ "Укрзалізниця". Крім того, після зазначених змін кожна вертикаль компанії має свого керівника, у тому числі і вантажні перевезення, які вже багато років не очолюються профільним членом правління. Таке рішення дуже важливе, адже саме зараз компанія має змінити логістику вантажних перевезень та повернути фінансові надходження від їх здійснення.

Раніше повідомлялося, що державне підприємство "Укрзалізниця" з 1 червня поточного року повертає поїзд №816/815 "Прикарпатський експрес", який слідуватиме за маршрутом Львів – Чернівці.

Перед цим стало відомо, що після збільшення пасажиропотоку державне підприємство "Укрзалізниця" продовжує відновлення мережі кас по всій країні, роботу яких було припинено через активні бойові дії у регіонах. Зокрема, на сьогодні "Укрзалізниця" вже відновила роботу 45% квиткових кас із тих, що припиняли функціонування через збройну агресію Росії проти України.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини