Головна Новини Політика зовнішня політика Ізраїль відповів Греті Тунберг
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль відповів Греті Тунберг

ЦАХАЛ прокоментував заяву екоактивістки Грети Тунберг "на підтримку Гази"

20 жовтня 2023, 19:54 comments1289
Поділіться публікацією:

Ізраїль дорікнув Греті Тунберг після того, як вона опублікувала свій пост в Інстаграм "на підтримку Гази". При цьому жодним словом не згадавши про злочини ХАМАС. Про це, як повідомляють "Коментарі", пише Politico.

Ізраїль відповів Греті Тунберг

Грета та її однодумці

"Той, хто в майбутньому будь-яким чином ідентифікуватиме себе з Гретою, на мій погляд, є прихильником терору, — заявив спікер ЦАХАЛ. — Тому що те, що робить Грета, те, що вона зараз демонструє солідарність з Газою і при цьому ні слова не говорить про масові вбивства ізраїльтян, показує, що вона насправді не підтримує палестинців, а замовчує терор ХАМАС та "Ісламського джихаду", ніби його не існує".

Нагадаємо, що в соціальних мережах Тунберг опублікувала своє фото, де вона тримає плакат із намальованим прапором Палестини та написом "Підтримуємо Газу". Її соратники тримали плакати з прохамасівськими гаслами "Свободу Палестині" та "Це єврейка підтримує Палестину".

"Світу необхідно висловитися та закликати до негайного припинення вогню, справедливості та свободи для палестинців та всіх постраждалих цивільних осіб", — написала активістка у себе в Instagram.

Нагадаємо, що внаслідок нападу ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня було жорстоко вбито та закатовано 1200-1300 ізраїльтян, переважно цивільних жінок, дітей, старих. Сотні євреїв були викрадені та вивезені до сектору Газа. В результаті дій у відповідь Ізраїлю, в ході військової операції "Залізні мечі", було вбито від двох до трьох тисяч палестинців.

Тим часом, Росія попросила допомоги у двох країн НАТО.

Зеленський розповів Шольцу, де в Росії за останні тижні гори трупів.

А експерти розповіли, хто розпалює конфлікти у всьому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини