Головна Новини Політика зовнішня політика Ізраїль повідомив про перші втрати у боях у секторі Газа
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль повідомив про перші втрати у боях у секторі Газа

За повідомленнями у ЗМІ, зараз у північній частині сектора Газа йдуть запеклі бої між ЦАХАЛ та ХАМАС

31 жовтня 2023, 18:50
Поділіться публікацією:

Про загибель двох військовослужбовців ЦАХАЛ, після схвалення військової цензури, передають ізраїльські ЗМІ. Про це повідомляють "Коментарі".

Ізраїль повідомив про перші втрати у боях у секторі Газа

Боєць "Гіваті". Ілюстраційне фото

"Двоє солдатів загинули в ході операції в секторі Газа захищаючи батьківщину. Їх сім'ї були повідомлені. Сержант Рої Вульф 20 років, з Рамат-Гана, боєць Гіваті. Сержант Лаві Ліфшиц 20 років, з Модіїна, боєць Гіваті. Дякую за службу герої. Пам'ятаємо і любимо!", — сказано у повідомленні.

84-а піхотна бригада "Гіваті" — піхотна бригада Армії оборони Ізраїлю. Знаходиться у складі 162-ї дивізії "Ха-Плада" Південного військового округу. Солдати Гіваті носять фіолетові берети. Символ бригади — лисиця, яка натякає на біблійних лисиць Самсона, яким цей герой прив'язав до хвостів смолоскипів і пустив на ниви филистимлян, щоб спалити їх.

Раніше прес-служба ЦАХАЛу повідомила, що в Газі йдуть запеклі бої, "це вимагає від нас усіх — плати, стійкості та терпіння". Крім того, ізраїльські ЗМІ поширюють наказ командувача Південного командування ЦАХАЛ генерала Ярона Фінкельмана щодо наземного наступу в Газу:

"Скільки б не тривали бої, як би складні вони не були, іншого результату, крім перемоги, немає. Ми битимемося в провулках, ми битимемося в тунелях, ми битимемося там, де це необхідно. Ми переможемо огидного ворога, з яким зіткнулися. Ви покоління перемоги, вразьте ворога, кінець зв'язку", — сказано у наказі.

Тим часом, у Парижі відкрили вогонь по жінці, яка кричала "Аллаху акбар!". Поліція заявила, що вона кричала джихадистські, агресивні гасла.

У Путіна поскаржилися на Захід і заявили про запровадження "особливого режиму".

Лукашенко раптово зажадав від Росії компенсації. Олександру Лукашенку не сподобалося, що введення Білоруської АЕС в експлуатацію відбулося в пізніший термін, ніж планувалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини