Головна Новини Політика зовнішня політика Італійські ЗМІ: Антиросійські маневри Зеленського і санкції проти Медведчука викликають невдоволення Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійські ЗМІ: Антиросійські маневри Зеленського і санкції проти Медведчука викликають невдоволення Путіна

У іноЗМІ повідомляється, що загострення на українському кордоні могло бути результатами дій влади по відношенню до Віктора Медведчука

12 травня 2021, 13:37
Поділіться публікацією:

Італійське видання The Password повідомляє, що вирішальну роль в погіршенні відносин Росії і України зіграла зміна політики Володимира Зеленського, а також санкції на ЗМІ і представників опозиції.

Італійські ЗМІ: Антиросійські маневри Зеленського і санкції проти Медведчука викликають невдоволення Путіна

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел

"Найважливішим елементом, безумовно, є зміна курсу українського Президента Зеленського, який протягом 2020 року вирішив перейти від дружнього ставлення до Росії до маневрів, які викликали невдоволення в сусідній державі", — пише видання.

У публікації уточнюється, що одним з таких "маневрів" були санкції, проти голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, які автор статті називає "злочинним актом".

"Крім санкцій, Президент Зеленський прийняв рішення закрити три опозиційні телеканали (" 112 Україна ", NewsOne і ZIK. — ред.), які пов'язують з Медведчуком", — йдеться в статті.

Крім того, в матеріалі згадується про те, що в останні тижні Зеленський кілька разів звертався до міжнародного співтовариства з проханням про преференційний вступ в НАТО.

"Однак у ситуації, що склалася, малоймовірно, що будь-яка країна захоче втрутитися в захист України, ризикуючи піти проти Кремля", — наголошується в публікації.

Нагадаємо, народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що введення санкцій по відношенню до опозиційних телеканалів і політиків є свавіллям влади, і всі спроби обґрунтувати це рішення Законом України "Про санкції" неспроможні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини