Головна Новини Політика зовнішня політика Хто став новим послом Ізраїлю в Україні та що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став новим послом Ізраїлю в Україні та що про нього відомо

Головний ізраїльський дипломат прибув до України 9 серпня 2021 року

9 серпня 2021, 11:14
Поділіться публікацією:

Співпраця між Україною та Ізраїлем міцніє впродовж багатьох років. Українці пильно спостерігають за тим, як складаються дипломатичні відносини між країнами, тому і зміна посла Ізраїлю в Україні не стала несподіванкою. У посольстві розповіли, хто ж зайняв цю важливу посаду.

Хто став новим послом Ізраїлю в Україні та що про нього відомо

Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський. Фото: Weproject

У понеділок, 9 серпня, в офіційному статусі ізраїльського посла України відвідав Міхаель Бродський. Дипломата зустріли українські колеги, вручивши йому, згідно з традиціями гостинності, коровай на вишитому рушнику, а також подарували вишиванку.

Хто став новим послом Ізраїлю в Україні та що про нього відомо - фото 2

Поміж іншого працівники дипустанови підкреслили, що сподіваються винятково на подальше поліпшення міжнародних відносин з Ізраїлем. Дипломати вважають, що Бродський всіляко сприятиме розвитку двостороннього співробітництва.

Замість довідки. Міхаелю Бродському виповнилося 49 років. Новоспечений посол народився в м. Санкт-Петербург, Росія, у 1972 році. Через 18 років, в 1990-у, сім'я Бродських переїхала до Ізраїлю. У цій країні Міхаель закінчив університет (в Тель-Авіві). Є бакалавром політичних наук, магістром дипломатії і нацбезпеки. Просування дипломатичними кар'єрними сходами Міхаель Бродський почав у 2002 році.

Зазначимо, що на початку 2000-х він працював в ізраїльському посольстві в Москві. Пізніше — займався покращенням дипломатичних зв'язків з Ізраїлем у Лондоні. Перш ніж отримати призначення до України, три роки відбув ізраїльським послом в Казахстані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, які документи можуть знадобитися українцям для перетину ізраїльського кордону. Більше інформації — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому не так давно в Ізраїлі відмовили Білорусі у поставках зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Aleks

15 вересня 2021, 07:39

МУЗЕЙ ПАМЯТИ ЖЕРТВ ОУН-УПА Сотрудничество украинских националистов со спецслужбами Германии началось практически с самого начала 1920-х годов. Ещё до прихода Гитлера к власти они установили тесные связи с Абвером и получали от него финансирование. В немецких разведшколах прошло обучение несколько сотен боевиков ОУН, а суммарный объём финансовой помощи некоторые авторы оценивают в 5 млн марок. С другой стороны, после убийства Бронислава Перацкого немецкая полиция по первому же требованию польских властей арестовала и депортировала в Польшу Николая Лебедя, арестовала и заключила в немецкую тюрьму ещё одного активиста ОУН, Рико Ярого. Бандеру и других причастных к убийству Перацкого арестовали и после Варшавского процесса, состоявшегося в конце 1935 — начале 1936 года, осудили к смертной казни и длительным срокам заключения. Украина - единственная страна в мире, где: - за 20 лет до Холокоста был погромный ГЕНОЦИИД (1917-1920); - руководство страны призывaет чтить погромщиков во главе с Петлюрой!!! - на могиле жертв Холокоста (Бабий Яр) стоит памятник пособникам нацистских убийц (коллаборантам ОУН). В мире идет борьба с бывшими нацистами, а в Украине нужно бороться с их героизацией!!!! https://www.kpu.ua/ru/99589/muzej_pamjaty_zhertv_ounupa


Новини