Головна Новини Політика зовнішня політика Хто наступний: Зеленський назвав країни, на які нападе РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто наступний: Зеленський назвав країни, на які нападе РФ

Президент України вважає можливою війну між РФ та країнами НАТО

20 квітня 2024, 22:47
Поділіться публікацією:

Якщо Україна не вистоїть, Росія нападе на країни Балтії та фактично розпочне війну з НАТО, заявив Володимир Зеленський.

Хто наступний: Зеленський назвав країни, на які нападе РФ

Зеленський переконаний, що на Україні Росія не зупиниться. Фото з відкритих джерел

"Якщо ми не витримаємо це все, але я вірю, що цього не станеться, але припустимо, що ми не витримаємо, то в Росії не так багато кроків куди йти далі. Росіяни прийдуть до балтійських держав — хоче цього хтось чи не хоче. Кажуть, що цього не буде. Всі ці суперечки зайві. Росія точно прийде, тому що їй потрібно кудись йти вперед", — заявив український президент.

Володимир Зеленський вважає, що наступною жертвою РФ можуть стати країни Балтії, бо Володимир Путін цього разу нападе на невеликі країні, які не будуть спроможні чинити суттєвий спротив. 

"Вдруге Путін таку помилку не повторить, тому що простіше з меншою країною. Менше захищена, менше людей, менше зброї. І це буде країна, яка була в Радянському союзі. І під такі критерії потрапляють балтійські країни. І він туди піде", — додав Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5.10

20 квітня 2024, 21:56

страны нато - балтии- казахстан-и возможно другие


Новини