Головна Новини Політика зовнішня політика Хорватія дасть Україні зброю та інші засоби захисту на 16,5 мільйона євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Хорватія дасть Україні зброю та інші засоби захисту на 16,5 мільйона євро

Хорватія підтримає Україну озброєнням

28 лютого 2022, 23:08
Поділіться публікацією:

 Уряд Хорватії допоможе  нашій країні та надасть нашій армії піхотну зброю та засоби захисту, ними можна вкомплектувати чотири бригади. Загальна вартість цього озброєння  вартує понад 16 мільйонів євро.

Хорватія дасть Україні зброю та інші засоби захисту на 16,5 мільйона євро

Хорватія підтримала Україну (фото з відкритих джерел)

 Про це зробив повідомлення очільник хорватського міністерства оборони Маріо Баножич. Цю інформацію оприлюднив Total Croatia News. 

 За словами міністра оборони Хорватії, який оприлюднив цю новину після закінчення засідання, де представники уряду обговорювали  військову допомогу нашій країні,  це саме ті гвинтівки й кулемети вказаних калібрів, які просила надати Україна. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Швейцарія теж підтримала санкції проти агресораЩе одна країна ухвалює санкції проти Росії. Активи політичної верхівки агресора будуть заморожені, говорять в уряді. Швейцарія також запровадила фінансові санкції проти президента Росії Володимира Путіна, прем'єр-міністра Михайла Мішустіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова, вони вже набрали чинності. У Швейцарії заявляють, що Кремль серйозно порушив міжнародне право. Країну закликали підтримати політику ЄС інші члени. Раніше Швейцарія традиційно зберігала нейтралітет. Швейцарія заборонила в'їзд до країни п'ятьом олігархам, близьким до президента Росії Володимира Путіна, повідомила міністр юстиції Карін Келлер-Саттер на пресконференції після того, як нейтральна Швейцарія прийняла санкції ЄС проти Росії. Крім того, Канада продовжила підтримувати Україну та заборонила своїм банкам будь-які транзакції з Банком Росії, блокує активи ФНБ та угоди з ними.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини