Головна Новини Політика зовнішня політика Гучний секс-скандал у Польщі: посадовець попросив підлеглу переспати з львівським депутатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Гучний секс-скандал у Польщі: посадовець попросив підлеглу переспати з львівським депутатом

Сексуальний скандал сколихнув Краків

17 грудня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

В місті Краків  радник  заступника керівника міської ради Алісія Щепаньська висловила звинувачення свому шефу з приводу домагань та висловленої пропозиції  про секс з  представником Львівської депутатської делегації. Про це інформують  Onet.pl і Wyborcza.pl.

Гучний секс-скандал у Польщі: посадовець попросив підлеглу переспати з львівським депутатом

Алісія Щепаньська (фото з відкритих джерел)

Ця ситуація сталась ще 3 грудня під час офіційної зустрічі управлінців Краківської міської ради  з представниками делегації з міста Львова. На урочистій  вечері був присутній і український консул. Від міської влади польського Кракова тут був Славомир П’єтржик, що працює заступником голови міської ради і радником президентського клубу "Przyjazny Kraków".

Як розповіла чиновниця, під час вечері її шеф "заохочував"  свою радницю  до інтимних  відносин  з одним із  львівських обранців. Ще  під час прийому краківський чиновник відпускав вульгарні жарти щодо своєї радниці.

Опісля прийому пані Щепаньська  звернулась до голови зі скаргою на радника. В ній вона офіційно зазначила, що поведінка колеги  була нічим іншим, як домаганням. Посадовця до закінчення розслідування відсторонили від роботи.

 "Я хочу, щоб ця ситуація була ретельно проаналізована та досліджена", – коментує цей інцидент очільник Краківської міської ради Домінік Ясковец.

Зараз, коли ситуація оприлюднена, заступник голови вибачився за свою нетактовну поведінку. Разом з тим, краківський управлінець висловлює заперечення стосовно того, що пропонував своїй радниці секс з представником львівської делегації.

 Свої вибачення колезі він опублікував в соціальних мережах, заявивши, що "використав щодо неї невдалі фрази, які вона сприйняла як образливі та ті, які завдають їй шкоди".

 Журналістам польського медіа "Wyborcza" відсторонений управлінець відмовився  коментувати ситуацію, обмовившись, що чекає тепер, яким буде рішення Дисциплінарного комітету. І лише зауваживши, що на нього вилили "чимало брехні та бруду".

За словами голови президентського клубу "Przyjazny Kraków" Рафала Комаревича, якщо інцидент буде підтверджений – це обурливо. Віцеголова попросив вибачення в пані Щепанської,  але така поведінка є неприпустимою.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі зросли штрафи за порушення ПДР.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини