Головна Новини Політика зовнішня політика Грубе порушення: як у МЗС відреагували на візит Путіна до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Грубе порушення: як у МЗС відреагували на візит Путіна до Криму

У МЗС розкритикували візит Путіна до Криму

4 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

МЗС нашої країни засудило поїздку до окупованого Криму, яку здійснив сьогодні очільник РФ Володимир Путін. Українське зовнішнє відомство вважає, що такі кроки найвищої посадової особи Росії говорять про порушення зобов’язань, які взяв на себе Кремль. Про це інформує МЗС України, опублікувавши відповідну заяву.

Грубе порушення: як у МЗС відреагували на візит Путіна до Криму

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Там зазначається, що візит російського президента неузгоджений з нашою країною до тимчасово окупованого Криму, як порушення сусідньою країною норми міжнародного права, важливих документів Генасамблеї ООН та зобов’язань російської сторони в підписаних договорах, виконавцями яких є Україна та Росія.

Українське зовнішнє відомство закликає РФ зосередитися на виконанні власних міжнародних зобов’язань та насправді потурбуватись про жителів Кримського півострова.

Зокрема, Росія має не порушувати права людини. Зупинити політичні репресії та убивства, випустити українців, які знаходяться  в тюремному ув’язненні незаконно. Також зосередитись разом з українськими колегами на дипломатичному методі вирішення  існуючої там агресії аби відновити територіальну цілісність нашої країни в межах визнаних міжнародною спільнотою її існуючих кордонів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін пригрозив військовому кораблю США в Чорному моріРосійські військові поки лише спостерігають на американського військового прибульця через приціл власних оборонних систем. Позицію російського достойника оприлюднило "РИА Новости". За висловом президента Росії, країні потрібно створити більш сучасні та досконалі системи оборони. Володимир Путін зазначив, що американський  військовий крейсер несподівано з’явився в акваторії Чорного моря. Тому росіянам можливо швидко спостерігати за ним через бінокль або через приціл власних оборонних систем.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини