Головна Новини Політика зовнішня політика Готові будь-коли захистити свою землю: Володимир Зеленський виступив на конференції у Мюнхені
commentss НОВИНИ Всі новини

Готові будь-коли захистити свою землю: Володимир Зеленський виступив на конференції у Мюнхені

Лідер України сказав, що українці завжди готові захищати свою країну

19 лютого 2022, 18:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні  очільник України виступив на щорічній безпековій конференції в Мюнхені. Високопосадовцям Європи та Америки він повідомив,  що громадяни України є готовими захищати свою країну не тільки в оголошені дати, а кожного дня. Про це інформує ТСН.

 Готові будь-коли захистити свою землю: Володимир Зеленський виступив на конференції у Мюнхені

Президент України Володимир Зеленський(фото з відкритих джерел)

Як зазначив Володимир Зеленський, українцям не потрібно  називати конкретні дати вторгнення, вони готові захищати свою землю, маючи при цьому чи не маючи підтримки партнерів.

За його словами, щоб реально допомогти нашій країні, не варто  нагадувати  про конкретні дні можливого вторгнення. Бо громадяни будуть  захищати  свою країну і 16 лютого, і 1 березня, і 31 грудня. Сьогодні нашим співвітчизникам необхідні інші дати. Всі українці добре знають, які.

  "Завтра в Україні День Героїв Небесної сотні. 8 років тому українці зробили свій вибір. Багато хто віддав за цей вибір життя", — резюмував на форумі  очільник України.

Нагадуємо, що "Коментарі" інформували про те, що Володимир Зеленський сьогодні виступить на Мюнхенській безпековій конференції: про що він говоритиме. Сьогодні, 19 лютого очільник нашої країни відбуває до міста Мюнхен, щоб взяти участь у щорічній безпековій конференції.  Очікується,  що  саме там Володимир Зеленський   зустрінеться з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, також  спілкуватиметься з німецьким  канцлером  Олафом Шольцом та представницею американського Білого дому  Камалою Гарріс. Про це інформує Офіс президента.За оприлюдненою інформацією, візит українського президента розпланований динамічно, і сьогодні він повернеться до столиці.  

 

 

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини