Головна Новини Політика зовнішня політика Голова ВР Стефанчук дав прогноз, коли Україну запросять до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова ВР Стефанчук дав прогноз, коли Україну запросять до НАТО

Руслан Стефанчук висловив свої сподівання щодо запрошення України до Організації Північноатлантичного договору.

24 серпня 2023, 17:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук сподівається, що на наступному саміті НАТО у Вашингтоні Україна отримає запрошення до воєнного союзу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Interfax.

Голова ВР Стефанчук дав прогноз, коли Україну запросять до НАТО

Голова ВРУ Руслан Стефанчук. Фото з відкритих джерел

Стефанчук під час зустрічі з делегацією об'єднання парламентаріїв держав — членів Європейського Союзу United for Ukraine розповів, коли Україна очікує отримати запрошення до Організації Північноатлантичного договору.

"Сподіваємося, що у Вашингтоні нам вдасться зібрати всі зусилля, щоб Україна пройшла цей тернистий шлях й отримала кінцеву відповідь щодо наших прагнень бути частиною НАТО", — сказав Стефанчук.

У пресслужбі апарату Верховної Ради повідомили, що під час зустрічі оговорювався шлях України до НАТО та ЄС, а також подальшу підтримку Києва у протистоянні з Росією, зокрема це стосується санкцій, поставок зброї та виконання Формули миру.

Руслан Стефанчук також розповів, що "ВРУ робить усе необхідне" аби у кінці 2023 року почати переговори про членство України в Європейському Союзі.

Нагадаємо, що за підсумка саміту НАТО у Вільнюсі було погоджено, що наступний саміт військового альянсу відбудеться у Вашингтоні у 2024 році, а в Нідерландах саміт запланований на 2025 рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній французький президент Ніколя Саркозі дав скандальне інтерв'ю у якому закликає Україну залишитись "нейтральною" та не долучатись до таких організацій як ЄС та НАТО.

Також "Коментарі" писали про Німеччину, яка відмовляється від своїх зобов'язань перед НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

24 серпня 2023, 17:22

Кого интересует мнение этой жирной свиньи?! Почему этот жирный пидор не на фронте? Из него получится отличный пулеулавлеватель!


Новини