Головна Новини Політика зовнішня політика Голова Пентагону заявив про можливу перемогу Росії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Пентагону заявив про можливу перемогу Росії в Україні

Ллойд Остін побоюється успіху Росії у війні проти України

1 листопада 2023, 16:41
Поділіться публікацією:

Міністр оборони США Ллойд Остін побоюється успіху Росії у війні проти України у разі припинення підтримки Вашингтоном Києва. Про це він заявив, як повідомляють "Коментарі",  на слуханнях у комітеті з питань асигнувань Сенату США, передає dpa.

Голова Пентагону заявив про можливу перемогу Росії в Україні

Ллойд Остін

Остіна спитали про те, скільки зможе протриматися Україна без допомоги США. Він не зміг назвати точний відрізок часу, але підкреслив важливість американської допомоги.

"Але я можу запевнити вас, що Путін досягне успіху без нашої підтримки. Якщо ми зараз виб'ємо ґрунт з-під ніг у них (України. — ред.), Путін стане тільки сильнішим і йому вдасться зробити те, чого він прагне", — сказав глава Пентагону.

Слухання були присвячені виділенню Україні та Ізраїлю нового траншу допомоги на суму близько 105 мільярдів доларів, щодо яких раніше президент США Джо Байден подав запит до Конгресу.

Нагадаємо, що деякі з республіканців виступають проти надання Україні допомоги та спрямування її на користь Ізраїлю, але Ллойд Остін та держсекретар Ентоні Блінкен підкреслюють взаємопов'язанність обох конфліктів. На думку команди діючого президента США Джо Байдена, вигодонабувачем від розв'язання обох конфліктів, у разі поразки України, будуть авторитарні режими, ворожі демократичному світу — Росія, Китай, та Іран.

Тим часом, Сирський розкрив план росіян у Харківській області. Сили оборони дають гідну відсіч російським окупантам, зривають їхні спроби просуватися вперед, зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Суперпрогнозисти назвали рік, коли закінчиться війна в Україні. Аналіз того, коли завершиться війна в Україні, дала компанія, яка спеціалізується на прогнозах.

А експерти розповіли, скільки триватиме та чим завершиться загострення на Близькому Сході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини