Головна Новини Політика зовнішня політика Глава МЗС Німеччини обговорять в Києві проблеми реформ українського уряду і Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС Німеччини обговорять в Києві проблеми реформ українського уряду і Донбасу

На перемовинах обговорворять подальшого курс дій в "нормандському форматі" з метою врегулювання конфлікту на Сході України

21 серпня 2020, 19:45
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Німеччини Гайко Маас планує відвідати Україну в понеділок, 24 серпня. Він зустрінеться з президентом і прем'єром України, а також зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на прес-службу МЗС ФРН.

Глава МЗС Німеччини обговорять в Києві проблеми реформ українського уряду  і Донбасу

Фото: Pool, источник: Getty Images

Згідно з повідомленням, глава німецького дипломатичного відомства під час візиту до української столиці у День Незалежості країни зустрінеться зі своїм  колегою Дмитром Кулебою. В подальшому, за підсумками зустрічі в українському МЗС планується спільна пресконференція.

Далі за програмою, Гайко Маас проведе перемовини з президентом України Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром держави Денисом Шмигалем. "Темами переговорів серед іншого будуть подальший курс дій в "нормандському форматі" з метою врегулювання конфлікту на Сході України і програма реформ українського уряду", — зазначається в повідомленні прес-служби зовнішньополітичного відомства Німеччини.

Раніше "Комментарі" писали, що Німеччина заявила про закінчення влади Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини