Головна Новини Політика зовнішня політика Генсек НАТО розповів, чи є якісь зрушення у діалозі з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО розповів, чи є якісь зрушення у діалозі з Росією

Столтенберг вважає, що прогрес діалогу між Росією і НАТО відсутній

14 жовтня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що порозуміння з Москвою з низки спірних питань знайти так і не вдалося. Країни, що входять до Північноатлантичного Альянсу, не припиняють роботу в цьому напрямі, але поки що бажаного результату досягти не вдалося. Про це пише видання "Коментарі" з посиланням на "Diario de Noticias".

Генсек НАТО розповів, чи є якісь зрушення у діалозі з Росією

Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Єнс Столтенберг вважає, що в НАТО намагалися знайти порозуміння з Росією, ініціюючи діалог на найвищому рівні. Відбулися консультації з головою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Переговори пройшли на полях Генеральної асамблеї ООН у вересні цього року.

Генсек НАТО визнав, що, якщо проаналізувати різні етапи взаємин НАТО і Російської Федерації, то зараз вони знаходяться на дуже низькому рівні, хоч з боку НАТО і була проведена величезна робота по зміцненню співпраці та налагодженню відносин, але бажаного результату ця робота не принесла. Очікування поки що виявилися марними.

Зазначимо, Єнс Столтенберг неодноразово публічно виступав за налагодження діалогу з Росією. Він також закликав країни-члени Альянсу зробити все можливе, щоб уникнути нової Холодної війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в НАТО вирішили не церемонитися, публічно назвали Росію ворогом № 1. Нової конфронтації й санкцій тепер уникнути не вдасться. Крім того, Парламентська асамблея НАТО закликала уряди та парламенти країн Альянсу підтримати прагнення України стати повноправним членом НАТО в найближчій перспективі. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю порталу "Коментарі" дали свою оцінку таким діям НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Браун

14 жовтня 2021, 10:16

русские - они же тупой народ и общего языка с ними достичь, вряд ли, возможно. это плебеи, необразованные алкаши. им бы, что украсть, кого убить. с ними нужно вести диалог со стороны силы, эти придурки понимают не слово, а кулак - дашь по морде и тогда с ними можно о чем то говорить. дебилы одним словом.


Новини