Головна Новини Політика зовнішня політика Генерал розповів, через кого Україна може вплинути на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, через кого Україна може вплинути на Путіна

Генерал назвав кроки, які повинна зробити Україна напередодні зустрічі Байдена і Путіна

23 травня 2021, 23:55 comments2143
Поділіться публікацією:

Україні вигідно, щоб на зустрічі президентів США і РФ Джо Байдена і Володимира Путіна піднімалося українське питання. Про це заявив генерал армії України, екс-глава зовнішньої розвідки України Микола Маломуж виданню "Коментарі".

Генерал розповів, через кого Україна може вплинути на Путіна

В. Путін. Фото з відкритих джерел

На його думку, теза, що без України не можна говорити про Україну, в цьому випадку, не працює. Експерт переконаний, що в цьому сенсі важливо готувати свою модель виходу з конфлікту. І мотивацію, яка була б цікава США, Євросоюзу.

"Які резони, які спільні інтереси об'єднують нас? Яка наша оцінку дій РФ, що ми пропонуємо задіяти? Важливо надати сценарії від України — поетапні. Узгодити інтереси США і України, європейських та інших партнерів", — розповів Маломуж.

Генерал нагадав, що до гіпотетичної зустрічі з Путіним у Байдена будуть вже узгоджені саміти "Великої сімки" та країн НАТО. Тому, додає він, нам слід виробити спільний механізм впливу на РФ. Не просто не загубитися на фоні інших тем, які будуть обговорюватися (а їх буде багато), але — стати темою глобально цікавою.

"Було б правильно представити свою дорожню карту щодо Донбасу, свій план дій. Неофіційно довести їх до Байдена. І тоді його зустріч з Путіним це вже не буде — про Україну без України", — заявив експерт.

Але для цього, зазначає він, повинні працювати професіонали високого класу, які знають предмет, мають контакти з американською адміністрацією, розуміють американський, британський, європейський, російський вектори. І які аргументи можуть бути важливі для того ж Байдена, для того ж Путіна, щоб він пішов на поступки.

"Зараз Кремль не йде на реформування Мінських угод. Але якщо його поставити в положення, коли складно буде відмовитися, — можливо все. Важливо тепер створити такий стан і підключити в реалізації задуму максимальну кількість наших зарубіжних союзників", — резюмував Маломуж.

Нагадаємо, у Путіна сказали, про що глава РФ не стане говорити на зустрічі з Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

24 травня 2021, 12:09

У країна сама може дати по зубам ,за неї ніхто нічого небуде рішати.

Володимир

24 травня 2021, 12:07

Тільки сама Україна може дати агресору по зубам якщо захоче ,але за неї ніхто небуде рішати щось!..

Михайло

24 травня 2021, 10:16

василь, точно )) Китай вам сразу поможет ,после того как украина кинула их с Мотор Сичью))) ну ну ...)

Михайло

24 травня 2021, 10:14

Я понимаю ,тяжело быть марионеткой и не являться субъектом .Всё что тут заявил этот якобы экШперт ,не имеют под собой ничего общего с реальными делами ,одна вода).Украине надо только сидеть и ждать ,сидеть и ждать ,что потом им скажет хозяин после встречи с Путиным ,как дальше действовать .Маломуж такой себе местный РЕШАЛА)))),он может говорить что угодно ,вот только реальность такова ,что украина ничего не решает.

василь

24 травня 2021, 09:01

Україні потрібно звертатися про допомогу до Китаю, як одного з гарантів Будапештського Меморандуму: долучати його до переговорів з Росією. Путін зараз так знахабнів, що буквально "в*є вірьовки" не тільки з Німеччини, Франції, ЄС, а також з США. Байден вже почав присідати перед російським царем. Останній прогинається перед Китаєм, "чує" тільки його. Саме цю особливість відносин потрібно взяти до уваги нашій владі для припинення війни на Донбасі.

Брат

24 травня 2021, 06:55

Типично хохояцкая и наглосакская философия!! Минские соглашения подписали так выполняйте,отвечайте за свои слова и действия. а не можете,значит в детский сад-под протекторат того,кто взрослый.


Новини