Головна Новини Політика зовнішня політика Гарантії безпеки для України: у Кремлі відповіли на заяву Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарантії безпеки для України: у Кремлі відповіли на заяву Зеленського

У Кремлі заявили, що обговорюючи спільну безпеку, не можна ігнорувати безпеку окремо взятих країн

18 лютого 2022, 14:52 comments1053
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 лютого, прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков прокоментував заяву Зеленського щодо бажання Києва отримати систему гарантій, яка не поступається системі, яка є у членів Північноатлантичного альянсу. Про це пише видання УНІАН.

Гарантії безпеки для України: у Кремлі відповіли на заяву Зеленського

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Пєскова, під час обговорення питань загальної безпеки не можна ігнорувати "безпеку окремих країн".

Прес-секретар Володимира Путіна заявив, що: "Тут потрібні деталі. Зрозуміло, що обговорення гарантій безпеки стосуються безпеки всіх. Ми якраз і говоримо про неподільність безпеки. Тому, обговорюючи загальну безпеку, звичайно ж, не можна ігнорувати безпеку окремих країн".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що екс-депутат Держдуми розповів, як різко погіршився стан здоров'я Путіна. Оточення Путіна було шоковане, побачивши його іншим. Екс-депутат Держдуми вважає, що Путіну пощастило жити на той час. Коли медицина вже багато може і іноді навіть творити чудеса.

Читайте також, що Ляшко відреагував на заяви про переведення лікарів на півставки, щоб не платити підвищені оклади. У МОЗ запевняють, тим медустановам, яким не вистачає коштів, направлять пакет дофінансування. Віктор Ляшко закликає не вірити чуткам про те, що медустанови не мають коштів для виплат зарплат, бо кошти вони від держави отримали. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Байден ініціює переговори з союзниками щодо НАТО, щоб обговорити ситуацію в Україні. При цьому про участь у переговорах когось з офіційних осіб України не повідомляється. Канада вже офіційно підтвердила такі переговори. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини