Головна Новини Політика зовнішня політика Гачка Мінських угод більше немає: в ОП заявили про «проривне досягнення» поїздки Зеленського до Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Гачка Мінських угод більше немає: в ОП заявили про «проривне досягнення» поїздки Зеленського до Байдена

Радник глави ОП Олексій Арестович назвав "позитивні наслідки" зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена в Вашингтоні

3 вересня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

План Москви про те, що США будуть тиснути на Київ у питанні виконання Мінських угод і виконання всіх вимог, на яких наполягає Кремль, провалився. "Гачка" Мінських угод більше не існує. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Право на владу" висловив військовий експерт, спікер української делегації в ТКГ, радник глави ОП Олексій Арестович.

Гачка Мінських угод більше немає: в ОП заявили про «проривне досягнення» поїздки Зеленського до Байдена

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото - сайт Офісу президента України

За його словами, після саміту Байдена і Путіна в Женеві у світі заговорили про те, що США підтримують Мінські угоди й наполягатимуть, проводячи роботу з Україною, на їх виконанні. І ось перед поїздкою президента Зеленського в Вашингтон всі говорили про те, що адміністрація США буде наполягати в розмові з українською стороною на виконанні "Мінська". Але сталося все навпаки. Ми бачимо, що в спільній заяві за підсумками зустрічі в Білому домі немає ні слова про Мінських угодах.

Арестович називає це великою поразкою Путіна і російського істеблішменту. Російські пропагандисти, російські дипломати в один голос заявляли, що Москва ніколи не дозволить зняти Зеленського і Україну з "гачка" Мінських угод. Так ось тепер ні про яке "гачку" більше мова не йде, його немає. Олексій Арестович уточнив, принаймні на цьому гачку точно вже немає Зеленського та України. На Банковій називають це проривним досягненням в поїздці Володимира Зеленського в Вашингтон, тому що більше США не належать до тієї сторони, яка буде тиснути на Україну в питанні виконання Мінських угод, чого так хотілося добитися Москві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович підтвердив, що над ідеєю про перейменування України в Україну-Русь дійсно задумалися в Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини