Головна Новини Політика зовнішня політика ФСБ заявила, що снаряд, випущений з території України, зруйнував прикордонний пункт у РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ заявила, що снаряд, випущений з території України, зруйнував прикордонний пункт у РФ (ВІДЕО)

У ФСБ опублікували відео зруйнованого прикордонного пункту

21 лютого 2022, 13:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Федеральній службі безпеки Російської Федерації (ФСБ) заявляють, що снаряд, запущений з території України, потрапив у місце несення служби прикордонників у Ростовській області. Про це пише видання "Корреспондент".

ФСБ заявила, що снаряд, випущений з території України, зруйнував прикордонний пункт у РФ (ВІДЕО)

Фото: скріншот

"21 лютого о 09:50 випущеним з території України снарядом невстановленого зразка повністю зруйновано місце несення служби прикордонних нарядів прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області, розташоване на відстані близько 150 метрів від російсько-українського кордону", — заявили у ФСБ.

У ФСБ також повідомили, що потерпілих нема, а на місце виїхали сапери.

Російська служба безпеки опублікувала кадри зруйнованого прикордонного пункту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Макаревич розкритикував Путіна за мільярди – на навчання біля українського кордону та біженців із "ЛДНР". Музикант дозволив собі нагадати главі Кремля, що йдеться про гроші російських платників податків. Читайте про це у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Рєзніков розповів, кого бойовики ЛДНР почали брати до заручників. За словами міністра, "добровільно майже ніхто не хоче брати участь у цьому фарсі". Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що сказали у Сполучених Штатах Америки на заклики запровадити санкції проти Російської Федерації зараз. Блінкен виключає можливість запровадження санкцій проти Кремля до можливого вторгнення. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також читайте про те, що в Індії три десятки людей засудили до страти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини