Головна Новини Політика зовнішня політика Фінляндія почала будувати загородження на кордоні з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінляндія почала будувати загородження на кордоні з РФ

Скандинавія відгороджується від агресивного сусіда

28 лютого 2023, 16:06
Поділіться публікацією:

На кордоні Фінляндії та Російської Федерації почалися земляні роботи, які передуватимуть спорудженню паркану, яким скандинавська країна має намір відгородитися від агресивного сусіда. Про це повідомляють "Коментарі".

Фінляндія почала будувати загородження на кордоні з РФ

Фінляндія почала будувати загорождення

Планується, що роботи буде завершено до кінця червня. Потім у районі фінського Іматру з'явиться трикілометрова тестова ділянка огорожі. Тут на деяких ділянках загородження будуть встановлені динаміки та освітлення, а також прокладено уздовж нього дорогу для прикордонних патрулів.

За кілька найближчих років фіни мають намір спорудити дві сотні кілометрів загороджень на кордоні з РФ.

Нагадаємо, що у російської пропаганди трапилася чергова істерика через успіх ЗСУ, а латвійська розвідка поділилася тезами про Росію. 

Латвійська розвідка вважає, що Путін намагається відновити свої військові сили, пропонуючи мирні переговори для України. Розвідка стверджує, що на цьому етапі війни мирні переговори між країнами неможливі, адже Путін не хоче піти з окупованих територій, а Україна не готова віддати власні землі. Таким чином будь-які ініціативи про мирні переговори з боку Росії слід розглядати як затягування часу. Також латвійська розвідка переконана, що режим Путіна не зазнає краху в найближчий період часу. 

"Путін перебуває у відносно доброму стані здоров'я, як фізичному, так і психічному, а з огляду на його шовіністичні, реваншистські та імперіалістичні погляди і сприйняття загроз, дії самого Путіна або членів еліти можна вважати раціональними. Усередині Росії режим Путіна сильніший, ніж будь-коли раніше, принаймні зараз", — йдеться у звіті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини